Klausimas?

Klausimas?

Ryt vaziuoju apziureti astra 2001 2.0 dti 74kw. Gal yra kokiu kabliuku i ka reiktu atkreipti demesi apziurinejant?

o toki automobili perkant dar kazkas ziurima? Cha cha

kur Qrmis? Juokiasi

paziurek, kad ratai suktusi visi, ir durys darinetusi, bei bagaznYkas. Daugiau kasiaku jokiu kaip ir nera ten ir negali buti Juokiasi

kazkiek ziurima aisku…siaip ka ten ziuret…uzsikurk salta,paziurek ar chekai nesidegioja,nedumija,turba nesnargliuota ir viskas

palauk kol iki darbinės užkais. ar neužges ar dar kokių bėdų nėra. šiaip viskas sutvarkoma, galima net netikrint. nusiperki ir susiremontuoji jei ką

EGR, vakumas, ir siurblys daugiau nera kam gesti, dar katerio vairiklis greitai pagalves suryja

paziurek koks vairo stiprintuvas, kartais buna elektrinis ir problematiskas, brangiai srote kainuoja

kad ir ges, kainos juokingos Taip

siaip uzskaitau astra,viskas ant tiek su norfos sandelio prieskoniu pagamintas viskas,vaziuoja irgi ziguliskai,bet viskas labai tvirtai ir be kaprizu Gerai

Nunu, 2.0 74kW Cha cha Cha cha Cha cha Kura srebs kaip 2.5 tds Cha cha Geriau ziuret su 1.7 varykliu

Sitos masinos problemos: Abs davikliai priekiniuose guoliuose(nerodo greicio arba dega abs klaida, keiciasi tik su guoliu), kuro siurblyus(remontas 350-500), egr(dega chekas), nukrenta sklende ir net uzsilus pucia salta ora, kulysa megsta issimalt. Siaip detales nera brangios, bet realiai ■■■■■■, jeigu keisi is sroto tai tie egr beveik visi vienodi ir visi uzluzta, su guoliais tas pats Šypsena Del egr as asmeniskai visa kolektoriu ir egr issiploviau, tai pusmeti vazinejau normaliai, dbr vel karta per pora sav ismeta klaida ir dingsta trauka, bet tuoj pats dingsta ta beda ŠypsenaP.S. Blgietis primine, vairo kolonele is stiprintuvas kartais megsta pjaut gryba. uzkurus masina pabandyk staighiau suktelt, jeigu nespeja sudirbt, jau pradzia grybo pjovimo ŠypsenaP.S.S Jeigu 2.0 60kw arba 74kw nevaikiojant o vaziuojant ramiai, pakankamai taupi, banginiu sportininku stiliumi taip, ryja nemazai Šypsena

kaip taisykle 1500-2000e pirkejai labiausiai reiklus buna, viska ziurineja, rakineja, priekaistus kiekvienam ibrezimui ant kebulo beria Cha cha

1,7 nuo 2000 ganvo isuzu, iki 2000 tai senasis opel ir gerulis

p.s. 00m. galiu 1.7 (55kw)pigiai parduot, is vokietijos, ispildymas neblogas

Guestas> Zinai kad kalbi? Ar siaip protingu pasirodyt nori? 1,7 dti, isuzu, ridapalei puse limono, jokiubedu.Kame problemos?

Uztat tas 1.7 dti kiek trasoj sanaudos? 4.1? Cha cha

vudi, turejau 1,7 su isuzu, tai kas ziurinejo visi ta teige, kad gavno po 2000m ir baides tos astros, o siaip px man, is astru tai 2Dt 60kw man patinka ten isvis akmens amzius ps. isuzu tai isuzu, kai man vienodai kiek ta masina judes, bet isuzu man asocijuojais kaip ganvo Cha cha

guestas —> vieni nori opelinio 1.7, kiti isuzinio 1.7. Patvarumas abieju vienodas, skirtumas tas, kad isuzinis naujesnis, turi geresne trauka, bet sunkiau remontuojamas, oplelinis - nulis traukos, bet paprastas kaip 5kapeikos. Ekonomija, patikimumas vienas prie vieno