Klausimas
Noriu atsisiusti du shalmus is ebay.co.uk, taciau ju siuntimas i Lietuva papildomai kainuoja 180Lt… siuntimas i UK yra nemokamas…ten turiu galimybe nusiust i terminala ir draugo fura atveztu, bet vienas veikejas sako, kad jei pirkimas bus is Lietuvos tai ir sius i Lietuva, tipo ten uzsiregistravus yra nurodytas lt adresas… manau, kad tikrai galima nurodyt kur noriu, kad atsiustu nepaisant to, kad apmokejima darysiu is Lietuvos…
perkant gali nurodyti adresa kuriuo nori kad atsiustu ten kazkuris is paskutiniu zingsniu. Dar akcentuot ir paciam pardavejui reiketu y pasta asmeniskai kad nebutu nesusipratimu
brudazz 10 balu
aciu
Bet vyrai, yra tokių pardavėjų, kurie siunčia tik į paypal verified adresą…mano nuomone tarkis su pačiu pardavėju ir ką jis pasiūlys, gal panorės nekeičiant adreso siųsti į kitą nurodytą, o, jog būtų siuntimas nemokamas, tiesiog išrašytų kitą sąskaitą (invoisą) arba tiesiog pakeisti adresą, bet susisiekti reikia, jog nebūtų siunčiu tik į pp verified. p.s.Pats paypal RODOS turi fraud detection jei acc JAV, o shippingas į europa tai negerai, bet čia iš UK…na tai tik nepatvirtinta nuomonė, jog suklaidinti faktas, jog turi susisiekti su pardavėju ir susitarti.
ghmm
nezinau kaip ten kokie pardavejai, bet visiskai pofik kas kur nurodyta. pats ka tik ppirkau striuke kur i lietuva nesiunte isvis, tai pristate draugeliui i longdongo miesta kur gyvena, tas issiunte per pazystamus man i vln. paypal verifintas lt adresu, nurodziau angliska draugelio, po to dar kelis daiktus pirkau, situacija ta pati. kur nurodysi pristatymo adresa ten ir issius.
Visada viską LABAI atidžiai reikia perskaityti, kas parašyta po preke. Man buvo taip, kad neperskaitęs laimejau aukcioną ir tik tada paaiškėjo, kad siuntimas tik toj pačioj valstijoj. Gerai, kad geranoriškas pardavikas ir susitariau už papildomą mokestį. PayPal account’as patvirtintu iš banko lietuvišku adresu (kitokio, papildomo net neduoda vesti), o eBay.com turiu 3 adresus ant to pačio account’o. Visais teko siūst ir kol kas jokių nesusipratimų nebuvo. Kaip ir minėta prieš tai, tikrai nepakenks jei asmeniškai susirašysi su pardaviku. Kaip sakoma žiūrėkit, gyvenkit…
as manau kad jei turi normaliai feedbacko ir esi mokus pirkejas visad graziai susitarsi su pardaveju kad siustu jei jau ne i lietuva, tai i anglijos adresa. o jeigu ir nesius - px, gali tureti 2 straikus, tik po trecio gauni bana dviem menesiam arba graziuoju megini susitarti kad perleistu ta item second highest bidder arba apmoki aukciono mokescius (iki 10lt). psio
taigi kame bedos… paypale pasidarai atrini siuntimo adresa ir mokedamas ta antrini nurodai kaip delivery adresa. ir nereikia parintis - indtrukcijas skaityti reikia!!!
^ aš taip ir dariau .