klausimas???

klausimas???

Labas

variklis laaabai vangiai syla,sian paemiau termostata nauja,gal per savaitgali pritempsiu rankas pasikeisti,tik va kol nepaskerdziau masinos,kas dar galetu buti apart termostato…kad nebutu siurprizu kokiu Nekaltas

kaip sako burtininks: o tepalai kokie? Čia jo antras siūlymas po termostato keitimo

gal dyzelis?

kaulas virsta nekaulu Nežinau

tepalai sake pas mane tokie,kuriu priesui nesiulytu Nežinaukitaip tariant kroon oil 5w40 LL04

Manau normalu , kad atsalus orams leciau syla, juolab , kad cia dyzelis Nekaltas

BYTWA>jo ir kaladeles gale i pabaiga,bei bakas istustejes Žliumbiajau ne kaulas. Karolis>dyzelis,as suprantu,kad ilgeliau kaista,bet tikrai ne 30minuciu Mirkt,o kas bus kai minusine temperatura,visai nepakils rodykle,nes tai dyzelis Cha cha

kai bus minusine - uzsals TaipO “webasto” pasileidzia?

teks kartonkę už radiatoriaus kišt Šypsena

Kiek tas skaitos vangiai? Pas mane prie gero minuso strelė po kokių 10km pradeda kilt, tai čia jau pzda jam? tdi.

patykek - d4d tiek kaista Cha cha

pas mane irgi sunkiai kaista…90 laipsniu isvis nesu mates kad pasiektu…norejau irgi termostata keisti…bet ryte pakurus vienas slangas nuo radiatoriaus karstas, kitas saltas…tai kaipo ir normaliai…savaitgali jau ruosiuosi kartonke kabinti kol ismastysiu kame dar beda gali buti

Juokiasi

termostata pasikeisi ir pamirsi beda,visi sunkiai syla,jai nepakeistas,juk prancuzai arba kitos salys Šypsena

q>as nezinau ar ana pasileidzia,kazkas sparne svilpia,is triubos eina oras,zodziu kazkas vyksta su webasto,o ar veikia biesas zino Cha chainter>sakau,kad 30min vaziuoji ir piestu nepasistoja rodykle,nesu motoristas,bet as manau,kad cia nera ok

kedynes sildomos pas tave dr? Gerai dalykas, pernai ziema 2min ir sedyne jau sildo Ignoruoju Apkabinimas a pecius tik veliau … Ufffbus termostatas pas tave muesiet.

tai gal webastas linko? pas mane iki darbo vaziuojant 5km ~8min susila iki ~60.

pas mane kad ties 90 atsistotu reik daug tikrai nuvažiuot, ne 10 ir ne 15km. Kokie 75 dažniausiai būna turbūt, tiksliai nerodo.