Klausimas.

Klausimas.

Noriu jūsų dalyviai paklaust kur yra šiam automobilyje tas mygtukas kuris įjungia “transformaciją”? youtube.com/watch?v=4dilUbkP-PIJau pusę metų ieškau ir nerandu. Ir dainą tą į CD įsirašiau, paleidau mašinoj - vistiek nieko. Liūdnas Nežinau

turi atsisest ant to nikeliuoto bumbulo Mirkt tada isijungs…

neee… Turi būti mygtukas kažkur. Man taip sakė Nekaltas

vaziuok i veho…sakyk, kad brokOta pardave Blogai ir prisiteisk milijonine koNpensacija Gerai

kosmosas zino Taip

čia 1000000 už tiek mano vargo nepakaks. O ir šiaip gerai važiuoja ir šiaip, tik va trūksta dar kad pašoktų.

lemputes jau keitei? servise buvai? tada jie buna transformeriais Cha cha

Pats viską tvarkau Mirkt turiu garažą su duobe Taip

Gud kar ityz Tūsas

tas stovintis vairo vidurys tai truputi gaidiskai padarytas. Nepatogu jungineti autopilota, radija vaziuojant

Man tai - pats tas. Gal dėl to, kad rankos smulkios Cha cha

nu bet nafig daryt tai kas vaziuojant neveikia. multifunkcijos privalumas tas kad vairuodamas (o vairavimas yra vairo sukinejimas) galetum reguliuoti radija ar kitus dalykus. o cia - pastatei vaira tiesiai ir reguliuoji. arba atkeli ranka nuo vairo ir kaip su kasos aparatu maigai. nu nzn man tas nepatiko. C4 dviduris gerai atrodo.

Vairas sukiojamas posūkiuose - nėr čia ko radiją junginėt tuo metu Kietas

butu toks *****, koki cia nekurie bando piest, nebutu ju tiek parduota visoj europoj Mirkt

reikia vaziuojant ant 100 jungti pavara R pavadinimu, bus robotas transformeris Taip

Sniechkus> Bandžiau Mirkt tai poto pirmą kartą variau į savo garažą su duobe Mirkt

ieskot slieku ten,kur ju nereikia ieskoti Cha cha