Klausimas
Acakimas
Sweiki. Turiu problema ir klausima. Automasina golf III `94 1.6 benzas. Uzwedi masina, pradedi waziuoti, pawaziuoji keleta simtu metru, ji uzgesta, neuzsiweda, pastowi biski, uzsiweda. Filtras naujas pakeistas. Siurbliukas lyg ir zirzia. Gal kas susidures su tokia problema?
panasu i geltona, bet neesu tikras
netinka
man buvo tas pats, tik uzgesdavo nuvaziavus 50 km. pastovi 2 minutes lekia toliau. gedimas - laidas is babinos i paskirstytoja
O ant laisvu dirba normalei?? ir stovint uzgazavus nedusta?
panasi beda ir man buvo nutikus - tik stovet reikedavo iki valandos kaltas buvo paskirstytojo dangtelis
Stowint normaliai, ir uzgazawus normaliai
Tai gal purkstukas? O kai neuzsiveda skierke duoda?
Ka duoda?
kibirksti, kai starteri suki.
Joa, suka normaliai, kibirskti duoda, bet lyg siurblys nesiurbtu benzo… Bet pastowi kiek laiko ir uzsiweda… Gal siurbliui ragas pareina?
nu tai jei kibirksti duoda, tai reiskia kuro nepaduoda. tam varikliui daugiau nieko nereik.
tai kurdamas paklausyk ar zyzia siurblys, kai vel uzhges Gerai einam visi toliau diskutOt apie meserachius
Nu pas mane ant renuskes uzstrigdavo purkstukas… Reikedavo ji suzadint ir vel pirmyn. Bet siaip vazioudavo kiek nori, bet jei uzgesini, tai zopa, drocink ta starteri kiek imanoma, rezultatas nulinis.
pas mane irgi kibirksti duodavo. eik laidu keist
pas mane panasiai buvo tai kuro siurblys perkaisdavo…padedavo saltas vanduo
autorius - gal atprask nuo one.lt kalbos manieru? kas per mada w vietoj v rasyt…
a duja yr?