klausimas
Varnos lizdas
atsakymas
važiavau nuo Vilniaus link trakų iš tos Emsi kolonėlės kur radaras stovi. Prieš mane nulėkė mašina, ir blykstelėjo tas radaras. Klausimas ar galėtų dar ir mane nubaust už tai kad aš tuo metu ištisinę kirtau ?
taip
Kas butu, jei galetu… Aisku kad galetu, bet nelabai jiems tai rupi.
Jei tavo numeriu nuotraukoj nesimato tai ne,bet jei matosi tavo numeriai nuotraukoj tai gali pradet poterius kalbet GAL
iš kur man žinot ar mano numeriai matosi
Nu ble, tavo numeriai, tai turi zinot.
Palauk truputy ir suzinosi
paskambini 112 ir paklausi " sveiki policininkai… as rokas zilinskas. Mano masina nufotkinot. Gal norit pasimust?"
jeigu taip tai nafig
Kirtai istisine,nu ir ka,wow,ar numirsi gaves 100lt bauda? Jei sugebi masina islaikyt - susimokesi ir bauda.O jei mamyte uz benzina moka tai ir bauda sumokes.
sumokėt tai sumokėsiu Ale kažkaip tikėjaus išvažinėt be pažeidimų bent tuos 2 metus…
as isvazinejau. be oficialiu pazeidimu
Idomus dalykas Kelyje Vilnius-Utena-Zarasai. (Vilnius-Utena 2radarai, Utena-Zarasai 2radarai) is visu 4 inkilu liko tik vienas kelyje Utena-zarasai, (tiksliau: iskarto uz utenos vaziuojant link Zarasu) Kitur liko tik metaliniai kuolai… wtf???
kur jie dingo??
krize?
A koks skirtumas be pazeidimu ar su pazeidimais? As teises issilaikes 2008m birzelio menesi,per ta laika sumokejes dvi oficialias baudas - viena kart uz apsisukima sankryzoj kur negalima,kita kart uz greiti sustabde bet surase kita pazeidima uz stovejima prie perejos,uz greiti 1 kart neoficialiai paremiau dedes policininkus,ir dar mazdaug 3 kartus stabde uz greiti bet graziai pakalbejau ir paleido.So? Koks skirtumas ar turi baudu ar ne? Tipo va as pavyzdingas vairuotojas? pfff… O greicio matuoklius tai nugrauze gremlinai
speju jis nori 2m isvazinet be baudu kad nereiktu is naujo regitroj teisiu perlaikinet…
gerai kad as isilaikiau pries sitas nesamones tai teises galioja 10metu
tad ir baudu galiu gauti
bet kolkas tik viena esu gaves uz ne vietoj masina palikta,nors kai isilaikiau teises po savaites vos nepraradau
virsijau geiti lenkdamas fura,o priesais mentai saude su fenu,gerai kad manes nenusove
buciau pusmeciuj teises padejas
bet siaip jau dabar nebevirsiju greicio,jai virsiju tai max +20km/h nes ner kur skubeti
Justas, pries moletus yra vienas inkilas, ~8km pries utena yra inkilas. bet abu neveikiantys. bent jau pries dvi savaites tokie buvo ir anksciau vienas buvo kupiskis-utena kelyje, bet sumasciau patikrint ar veikia, nusiemiau numeri, pralekiau, ziu, kad tik kuolas belikes