Klausimas wisiems,kam >400 msg
Klausimas wisiems ULTRA, Super, duper ir panasiems bangieciams…
Negi jus weikt neturit ka,kad kiauras dienas prie kompo sedit ir msg rasinejat.O kaip darbas?Buciau jusu wirsininkas-seniai butumet nuo ineto izoliuoti
VIRSININKAI NEMATO, KUOM UZSIIMA JU DARBUOTOJAI KAIP IR MANISKIS
O kaip tau atrodo ka patys virsininkai veikia? Jie irgi inete sedi ir neturi laiko ziuret ka ten tie darbuotuojai veikia.
Yra tokiu, kurie po kiekviena zhinute parasho tik arba
Taip ir kraunasi perlus. Beje, o ka su jais veikti? Karolius pinti
Dar pasakyk, kad pats per pietų pertraukėlę prisėdai …
bet kadangi tu ne musu virsininkas, tai ir sedek pavesyje…
nu nu dar biski pasistenk ir jau galesi ir tu buti ULTRA
Nu matai as dar tik 130 turiu - ale jau Ultra - vo
Ash irgi pavydzhiu tiems, kas virsh 5000 turi …
Tu manai,kad as is pawydo toki topic’a pradejau?Labai klysti. Man paprasciausiai labai idomu (ir keista) kaip tiek msg galima parasyt.Apie tai pagalwoju ir iskart prisimenu BITE’s reklama:
"Mama,teti…Palieku jus ir issikraustau i interneta."
Gal ir jums taip nutiko?
Oi, čia tai faktas Ir nebūtinai Bangoj sėdėt, ir taip daug kas į inetą kraustosi
aš pvz pernai rudenį kai išsikrausčiau tai tik šiemet vasarą sugrįžau
Tai kam pats rasei,irgi neturi ka veikti, ar virsininkas nemate?
Aš tai darbe dirbu bet labai retai ten būnu
taip kad nereikia lia lia ne visi iš darbų rašo,ir ne visi viršininkus turi
StaRsas rašė:
"Mama,teti…Palieku jus ir issikraustau i interneta."Gal ir jums taip nutiko?
Man taip definitely nutiko
guttte rašė:
Tai kam pats rasei,irgi neturi ka veikti, ar virsininkas nemate?
Seniai prie bangos pasijunges bebuwau-moxlai. O wirsininko as neturiu- tik Dekana
O aš kažko nesuprantu - klausimas tiems, kurie parašė mažiau nei 400, bet kreipiamasi į ultra ir didesnius…? čia tik aš loginę klaidą pastebiu, ar aš kažko nesuprantu? Šiaip ar ataip, man čia tikriausiai nereikėtų reikštis, nes aš daugiau nei 400 žinučių paračiau
Emily rašė:
O aš kažko nesuprantu - klausimas tiems, kurie parašė mažiau nei 400, bet kreipiamasi į ultra ir didesnius…? čia tik aš loginę klaidą pastebiu, ar aš kažko nesuprantu? Šiaip ar ataip, man čia tikriausiai nereikėtų reikštis, nes aš daugiau nei 400 žinučių paračiau
Wis tas mano neatidumas
As tai pvz kai turiu laisvo laiko tai ir einu i banga, o va dabar pas mane kol kas to laisvo laiko isvis per akis, tai ir prisiraso tiek tu msg, bet vis tiek tu paziurek per kiek laiko jos visos prirasytos,ne per diena ar dvi, pas kai kuriuos per metus,du…
Shiandie turiu laiswa diena , tai darau ka noriu… Miegu iki pietu, Bangoj sedzhiu
O shiaip, tai turim ka weikt… bet tarp pertraukeles tarp moxlu, draugu… uzhsuku ir chia, nes labai smagu, idomu ir t.t. .