Klausimas w ir m!Ka tai galetu reiksti?

Klausimas w ir m!Ka tai galetu reiksti?

Sveiki!Zodziu,isivaizduokit realia situacija kuri gan daznai atsitinka man! Dazniausiai tai ivyksta einant per pereja.Stoviu su vyru laukiu kada uzsidegs zalia sviesa,sustoja automobilis uz vairo ir salia sedi 2 merginos ir pradeda mirkseti savo akutem i mano vyreli,o jis gi ju net nepazysta,o as galvoju"oh jus bl k%@!s!".Jusu nuomone ka tai galetu reiksti?Kartoju,tai atsitiko jau n kartu…

As kai su vyru einu per pereja, neziuriu i masinose sedincius zmones, gal todel isvengiu nerviniu priepuoliu Juokiasi

Jei tau taip sunku, gal noretum savo super modeli iskeisti i paprasta gera Vyras ir problema issispres ??? !!!

paranoja! Pavargęs

Gerai JuokiasiO jei rimtai - maniskis irgi super modelis, ale stengiuos ziuret ne i mergas, kurios galbut jam mirksi, o i ju vyrus, kurie galbut pamirkses man Flirtas Liežuvis

nuspredey pasigyrt sawo fainuoliuku !

flirtas Flirtas

O gal visos miesto merginos tavo vyreli pazista? Nekaltas Nekaltas Nekaltas

vyras turi buti chiut chit grazhesnis ir chiut chiut mazhiau plaukuotesnis uzh bezdzione Taip

Tiesiog džiaukis, didžiuokis saviškio dailumu MirktBet man labiau patinka tai ne tokie dailūs, bet protingi. Tiksliau - išmintingi Mirkt

Is tikruju tai mano vyrelis maladec,bet nesuprantu tu kaliu,kokio grieko ten mirkseti kai salia akivaizdziai isikabinus i plastaka stovi zmonele!Tiesiog nei gedos nei sarmatos…tpfu,negaliu…kita karta paleisiu is plytos i kiauliasnukes…

Geras poziuris Gerai Mirkt

Tai dabar reiks plyta nesiotis… Taip ir kulturiste pasidarysi…

Juokiasi Paprasciau butu raminamuju isgert ir uzsidet tamsintus akinius, kad nematyt mirksinciuju Cha cha

Visa laika maniau, kad “maladec” kabo arkliui po pilvu, pasirodo klydau Cha cha JEi tai tavo Vyras-nieko nuostabaus, kad visos nori pajodineti, tik ne kales, o kumeles. BE to gal tu taip isikabini, kad nesi panasi i zmona ??? Cha chaIr dar pries metydama i kiauiasnukes gerai save apziurek veidrodyje, gali pataikyti ir i save Liežuvisp.s nedek ant kitu ir kiti ant taves nedergs

Gal tavo diedas su klynu atsegtu pastoviai vaiksto?

O tu joms irgi mirktelk at liezuvi parodyk… Mirkt Lai pavydi, kad jis tavo Juokiasi

Tai tik parodysi savo lygi… Siaip tai man irgi visai patinka, kai einu su vyru ar siaip kur kavinej sedziu, o i mane kokis berniokas isistebeilija… Ir paciai siaip patinka i kitus paziuret… FlirtasGi valgyt as ju nesiruosiu Juokiasi

Is kur zinai, kad tos panos tavo vyro nepazysta? Jis tau taip sake??? Juokiasi KietasO geriausia vaikscioti su svetimais vyrais.