Klausimas VCDS
Audi a6 132kw, ar meginot kas jungtis masina su laidu prie kompo? ir vcds programa?? meta errora neveikai, kaip ir reikai lauzti programa, gal kas turi nulauzima? naudojamas laidas vag 11.11
ka?
ka man jsu prabliemas
prabliemas ialiamiantarias
Kilimai ne guminiai suslapo tavo kompas jis po kojom vairuotojo
koks genijus sugalvojo det kompus po kojom?
jo pas tas audines ****inoj vietoj kompas, draugeliui irgi buvo uzlinkes kompas p.s. audine px atrodo.
expertai jus expertai, bus suprantanciu? ir jungusiu prie kompo atilkti tokai ale diagnostikai? man esme priregistruoti programa, kad veiktui00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/679617498_1/Super-VAG11-11-VAG 11-11 -3-font-b-HEX-b-font-font-b-CAN-b-font.jpg
UFG…nežinom
Susirandi internete seną nulaužtą vag-com 409 ir naudoji. Nauja programinė įranga Rosstech VCDS tik su originaliais laidais veikia
Pas man ant laido užrašyta “neleiskit programai prisijungt prie interneto!” tai gal tu jau parsiuntei jai updaitus…?
Ne, instalinau programas atjunges interneta, ir iskart meginau jungtis
Nulauzt programa jau turbut nulauzei, gali kabeliuka i siuksliu deze mest
p.s. jei dar nespejai, pirma nueik i options ir padaryk testa, po to save
pas drauga irgi su savo vcds tik prie airbag galiu prisijungt,nors su kitom masinom viskas ok,tiesa pas drauga delfins
Arba gali būti specialiai nuo diagnostinės jungties koks laidelis nukastas saugumo sumetimais
sveikas,pabandyk programa visiskai perinstaliuoti.as kai jungiausi tai nepajunge,erorus mete.perinstaliavus is pirmo karto pajunge.ir tikrai dzin ar kilimas slapias ar ne=)
Kabelis standartiskai turi dirbti tik su prie jo duotu softo. Nieko lauzyti nereikia. Interneto irgi nereikia, nes sugadinsi kabeli.