Klausimas vaikinams

Klausimas vaikinams Cha cha

AN Jus man atsakykit (tik atvirai) ka pagalvojate apie mergina, jei ji per pirma pasimatyma su jumis atsiguja i lova????????????FlirtasFlirtasFlirtas

negaliu atsakyti, esu vis dar nekaltas, nes man mama neleido eiti ir atsigulti pirma kartaJuokiasiCha cha

per pirma pasimatima- kaip suprast- (pvz aklas pasimatimas ir is karto i lova?) Is pradziu viskas butu gal ir gerai, bet po kiek laiko ateina mintis- jei su manim jimnai taip padare, tai ka daro su kitais…

Ta prasme, kad net nespeji su ja kavos ishgerti ? ApakęsApakęsApakęs Mirkt

viskas priklauso nuo to kaip sekesi to lovoj

manau, kad ji drasi, nevarzoma kompleksu ir stereotipu Gerai , taciau neretai tokios merginos buna gana nepastovios, vengiancios rimtos, ilgalaikes draugystes.Su tokia mergina seimos nekurciau.

As savo merginai aciu pasakiau, kad ji su manim per pirma pasimatyma nepasirase lovai…tikrai buciau ne kokios nuomones apie ja…o dabar draugaujam sauniai

Bet tai jei taokie vise esat laimingi kad mes nepasirasom, tai tada ko lendat??? A? Kietas

Nieko gero negalvočiau apie tą, kuri iki vestuvių bent pamėgintų…PiktasVeeeBlogai

xe xe Cha cha as tai pagalvociau, kad ant geros uztaikiau Cha cha pasiseke Cha cha
o jei dar lovoje gera buvo- tai is vis galvociau zajabys Moteris Cha cha

Buna pasimatimai, o buna susitikimai (nuotikiai)Šypsena

galvoju "miegok nesiblashkius!"

Bet gi ta panike nedarytu nieko, ko tu pats nenoretum, tai kas cia per snekos nerimta??? Tada tu pats nerimtas jei bandai pasinaudoti mergina

Tai nori pasakyti pasimatymas tai ne nuotykis? Aisku nuotykis Taip

Kuriam amziuj gimei??? DAbar su ziburiu neberasi nekaltos mergaites JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi Geriau pamastyk ar mergina teketu uz taves nezinodama, ka tu sugebi lovoje Šypsena

jeigu atvirai tai man visai nesvarbu per pirma, antra ar dvidesimta - esme kad mergina tikrai patiktu

Tai nori pasakyti pasimatymas tai ne nuotykis? Aisku nuotykis Taip

[/quote]

Gal neteisingai issireiskiau- buna skirtingi pasimatymu tiksalai- Jei tikslas ilgalaikiai santikiai, tai manau, akd i lova griut butu nelabai gerai (is karto)Kietas

As irgi taip sakau, jei yra noras, tai kam cia dar kenteti iki kol ateis tas treciasis pasimatymas, kaip to reikalauja etiketas Taip Ane Cha cha

Bet kodel, kai vyrai tai padaro, niekas niekda nesuabejoja jo rimtumu ir t.t. ir panasiai? O kaip mergina taip pasielgia tai ajazau jazau Cha cha