Klausimas vaikinams
AN Jus man atsakykit (tik atvirai) ka pagalvojate apie mergina, jei ji per pirma pasimatyma su jumis atsiguja i lova
negaliu atsakyti, esu vis dar nekaltas, nes man mama neleido eiti ir atsigulti pirma karta
per pirma pasimatima- kaip suprast- (pvz aklas pasimatimas ir is karto i lova?) Is pradziu viskas butu gal ir gerai, bet po kiek laiko ateina mintis- jei su manim jimnai taip padare, tai ka daro su kitais…
Ta prasme, kad net nespeji su ja kavos ishgerti ?
viskas priklauso nuo to kaip sekesi to lovoj
manau, kad ji drasi, nevarzoma kompleksu ir stereotipu , taciau neretai tokios merginos buna gana nepastovios, vengiancios rimtos, ilgalaikes draugystes.Su tokia mergina seimos nekurciau.
As savo merginai aciu pasakiau, kad ji su manim per pirma pasimatyma nepasirase lovai…tikrai buciau ne kokios nuomones apie ja…o dabar draugaujam sauniai
Bet tai jei taokie vise esat laimingi kad mes nepasirasom, tai tada ko lendat??? A?
Nieko gero negalvočiau apie tą, kuri iki vestuvių bent pamėgintų…
xe xe as tai pagalvociau, kad ant geros uztaikiau
pasiseke
o jei dar lovoje gera buvo- tai is vis galvociau zajabys
Buna pasimatimai, o buna susitikimai (nuotikiai)
galvoju "miegok nesiblashkius!"
Kriss_ba rašė:
AN Jus man atsakykit (tik atvirai) ka pagalvojate apie mergina, jei ji per pirma pasimatyma su jumis atsiguja i lova
Ttp rašė:
Kriss_ba rašė:
AN Jus man atsakykit (tik atvirai) ka pagalvojate apie mergina, jei ji per pirma pasimatyma su jumis atsiguja i lovamanau, kad ji drasi, nevarzoma kompleksu ir stereotipu
, taciau neretai tokios merginos buna gana nepastovios, vengiancios rimtos, ilgalaikes draugystes.Su tokia mergina seimos nekurciau.
Bet gi ta panike nedarytu nieko, ko tu pats nenoretum, tai kas cia per snekos nerimta??? Tada tu pats nerimtas jei bandai pasinaudoti mergina
BAPBAP rašė:
Kriss_ba rašė:
jurx rašė:
As savo merginai aciu pasakiau, kad ji su manim per pirma pasimatyma nepasirase lovai…tikrai buciau ne kokios nuomones apie ja…o dabar draugaujam sauniaiBet tai jei taokie vise esat laimingi kad mes nepasirasom, tai tada ko lendat??? A?
Tai nori pasakyti pasimatymas tai ne nuotykis? Aisku nuotykis
Clandestino rašė:
Nieko gero negalvočiau apie tą, kuri iki vestuvių bent pamėgintų…
Kuriam amziuj gimei??? DAbar su ziburiu neberasi nekaltos mergaites Geriau pamastyk ar mergina teketu uz taves nezinodama, ka tu sugebi lovoje
Kriss_ba rašė:
Ttp rašė:
Kriss_ba rašė:
AN Jus man atsakykit (tik atvirai) ka pagalvojate apie mergina, jei ji per pirma pasimatyma su jumis atsiguja i lovamanau, kad ji drasi, nevarzoma kompleksu ir stereotipu
, taciau neretai tokios merginos buna gana nepastovios, vengiancios rimtos, ilgalaikes draugystes.Su tokia mergina seimos nekurciau.
Bet gi ta panike nedarytu nieko, ko tu pats nenoretum, tai kas cia per snekos nerimta??? Tada tu pats nerimtas jei bandai pasinaudoti mergina
jeigu atvirai tai man visai nesvarbu per pirma, antra ar dvidesimta - esme kad mergina tikrai patiktu
Kriss_ba rašė:
Tai nori pasakyti pasimatymas tai ne nuotykis? Aisku nuotykis
[/quote]
Gal neteisingai issireiskiau- buna skirtingi pasimatymu tiksalai- Jei tikslas ilgalaikiai santikiai, tai manau, akd i lova griut butu nelabai gerai (is karto)
parazytas rašė:
xe xeas tai pagalvociau, kad ant geros uztaikiau
pasiseke
o jei dar lovoje gera buvo- tai is vis galvociau zajabys![]()
As irgi taip sakau, jei yra noras, tai kam cia dar kenteti iki kol ateis tas treciasis pasimatymas, kaip to reikalauja etiketas Ane
BAPBAP rašė:
per pirma pasimatima- kaip suprast- (pvz aklas pasimatimas ir is karto i lova?) Is pradziu viskas butu gal ir gerai, bet po kiek laiko ateina mintis- jei su manim jimnai taip padare, tai ka daro su kitais…
Bet kodel, kai vyrai tai padaro, niekas niekda nesuabejoja jo rimtumu ir t.t. ir panasiai? O kaip mergina taip pasielgia tai ajazau jazau