Klausimas vaikinams ..

Klausimas vaikinams … ???

I ka pirmiausiai kreipiate demesi, kai pamatote mergina? Ir kokias merginos savybes (na chia jau apie bendravima) jus labiausiai vertinate? Šypsena

akys…
tik akysFlirtas

plauku spalva, keiksmazodziu nevartojimas kalboje.

tokiu temu tikrai ne viena karta buvo Kanda

del isvaizdos tai plaukai, figura ir t.t, o savybes tai komunikabilumas, mokejimas patylet kada reikia, paslaptingumas

Pirmiausiai isvaizda(dideles grazios akys ir pan.), o paskui, tai mokejimas parodyti susidomejima ir kaip cia jau minejo kazkas - paslaptinguma, bei neiprastuma: Na patinka, kai mergina tokkiomis paslaptingomis akimis ziuri i tave, elgiasi visai kitaip nei kitosŠypsena That drives me crazyŠypsena

nu da krutine svarbuCha cha

Svarbu, kad nemikciotu Juokiasi nesikeiktu. O man isvaizda ne tep ir svarbu Girtas

I visa visuma,paskui seka nuodugnesnis tyrimas.

Svarbiausia, kad butu nepasikelusi ir nuosirdi, kad butu lengva ir paprasta bendrauti. O jei labai grazi, labai nemegstu, kai ji pati per daug gerai tai zino. Nesakau, kad ji turi buti kompleksuota ir galvoti, kokia ji negrazi, bet kai bendraujant pastoviai jauciasi, kaip ji tuo groziu spekuliuoja, tada vaidzdzialys nykuoks!

Tiesa, pamirsau pamineti del isvaizdos. Pirmiausia ziuriu i veiduka, nes jis daznai daug ka pasako ir apie zmogaus vidu, o po to akys krypsta i kojas ir uzpakaliuka.

man tai rupi bendras vaizdas, jug kiekviena detale yra svarbiKietas
i bendra vaizda ieina ir manera kalbetiŠypsena

figuriukas ir veidukas svarbiausia,niu o po to tai …

pirmiausiai i akis po to i grozi po to i apranga (nekenciu bangliu) po to i kalbos maniera toliau jei ji drovi net neapsimoka shneketi ar ji prie bairio ar turi koses galvoje (svarbiausiai jei jos turi tai kad bent nebutu ziurke) na toliau jau kai draugauji atrandi jos trukumus… ji valgo duona tik su sviestu Cha cha bet mano nuomone pirmiausiai ziuri i isorini grozi ir i p**us

Nu, tu cia biski nusisnekejai! Kaip tik is pirmo ispudzio atrodancios drovuoles, jei tik sugebi ta drovuma iveikti, uz to drovumo gali atsiskleisti toks geris, tokia fantastika, kokio net nesusapnuosi!!! Kaip tik drovesnes turi daugiau vidines silumos, nei tokios tipo "trali vali", tik reikia moketi atsargiai prieiti, kad ji atsiskleistu visame savo grazume. Sakau tai is savo patirties.

jus man nesusipratelei paaiskinkit ka reiskia paslaptingumas Kietas

neperlenk lazdos su tom akis - jo vertinti galima tik karstuma lovoje
Nekaltas

Kaip kaip,imsiu ir pasakysiuJuokiasiJuokiasi
kodel niekas i galva isikalt nenori,kad jei patiksi toks koks esi,visai nesvarbu kaip tu elgiesi,ar stengsiesi…

Gerai puiki mastysena Bučkis