Klausimas tiems kurie turejo ar teko susidurti su peugot 405

Klausimas tiems kurie turejo ar teko susidurti su peugot 405

Kaip su peugot 405, kaip jie laiko, puva kiek, varikliai ar geri kaip mazdaug 1.9l kubaturos kiek kuro mazdaug ima. Ir aplamai sakykit kas ka tik zinot visus minusus ir pliusus busiu labai dekingas.

Na kaip. Kaip motorai 1,9? Galiu pasakyt - amzini. Pakaba irgi nepriekaistinga. Kebulas beveik nerudyje. Ypac geri modeliai GDI, Mi16. Aisku, Amerika neatrasta, bet kai kurios smulkmenos tikrai malonios! Kotiruojama - 7 is 12 balu!

VV

neblogas auto, tiesiog geras auto, man patinka Šypsena Gerai Gerai Gerai

Gaijdys ne mashina ! AlusAlusAlusAlusAlusAlusAlusAlusAlus shiandienos norma!

Vudis Vudpekeris:

Na kaip. Kaip motorai 1,9? Galiu pasakyt - amzini. Pakaba irgi nepriekaistinga. Kebulas beveik nerudyje. Ypac geri modeliai GDI, Mi16.

Kas del Mi16,tai nieko gero negaliu pasakyti.Kiek teko remontuoti,tai pac slyksciausias motoras…

Staska
X1/9
Kaunas

pasiziurinek http://peugeot.klubas.lt/ daugiau info surasi
shiap kiek girdejau visai neblogas aparatas tik turi savu ligu

Nepūva, jei nėra pažeidimų
Varikliai geri, dyzeliai labai geri
1.9 l kubatūros įpurškimas valgo kažkas apie 10l mieste, 7 - 8l trasoje.
Pakaba smagi, bet brangi (ypač galinė)
Pliusas - gamino prancūzai Cha cha
Minusas - gamino prancūzai Cha cha
Daugiau dominančios informacijos rasi http://peugeot.klubas.lt
Aš savo 405 1,9 SRi patenkintas, nors pastoviai kas nors netvarkoje Cha cha

VV > Peugeot GDI variklio neturi. Turbūt turi omenyje HDI, kuris tikrai vertas dėmesio, bet į 405’us neina

Staska> Na, čia kaip pažiūrėsi. Mechanikui gal pagrindinis variklio gerumo kriterijus ir yra remonto subtilybės, bet paprastam vartotojui (pvz. man) tai yra tikrai ne pirmoje vietoje. Mi16 iki '92 metų labai smagūs varikliukai ir turi ypatingą pasisekimą transplantuoti į 205’ukus.

o kaip detaliu kainos kas dazniausiai pareina?

Pareina tai, kas pasenę ir laiku nepakeičiama bei dar yra keletas specifinių gedimų. Brangiausias - galinis tiltas (remontas gali kainuoti iki 800 Lt). Pareina ne kasmet ir jei laiku apsižiūri, tai kainuoja mažiau. Detalių kainos pusėtinos. Ne pigios, bet ir ne milijonai.

Jo - pagrindine beda - galinis tiltas. Jei tas tvarkoje (kaip mano atveju Cha cha) - viskas puse to daikto… Dalys aishq ne golfo - granata~160lt; Amortikas~180; Salenblokas - 40; Apatine variklio pagalve - 35 ir pan.

Varikliai - kaip jau mineta - neuzhmushami. ~90-95m dyzeliai - geriausi tais metais… Cha cha

Nu geras. Tu arba pats laimingiausias žmogus Lietuvoje, arba tas tiltas kaip nors vielomis ir vinimis sutvirtintas Cha cha

huh?

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Geras Cha cha

Juokiasi

Man tėvai nieko nesakytų Šypsena no big deal svarbiausia kad taip ne kasdien Cha cha

idomu kiek tai dukrai metu Cha cha

niu mamai tai gal nieko bet tevui tai jo Cha cha

mama, būsiu vėlai ir girta Šypsenauž tokį raėtelį namų areštas garantuotas Šypsena