klAUSIMAS TIEMS,KAS TURI DYZELINES TACKAS

klAUSIMAS TIEMS,KAS TURI DYZELINES TACKAS

kiek tepalo pas jus suryja ant 10.000km? pas man tai reik dapilt kazkur 1,5 ltr. tacka- P 306 1,9 dyzelis

Na as tai visai praktishkai nedapilu (Nissan Primera 94’) O siaip jei ryja tepalus tai jau gali buti ziedai pasede…Blogai

nu man iki kito keitimo tepalo kazhkiek gal sueda, bet dapilinet nereikia, na sakyciau gal koky puslitry sueda (renushke19 1.9dyz)

Pas mane surija 10.000km apie litra,kaip ne pirmos jaunystes turbodyzeliui tai normalu.
1,9TDS 91m.

o koki tepela naudoji?
Yra tepalu kurie megsta garuoti.
PVZ kazkada naudojausi Fina, tai kaip ir tau reikedavo dapylineti, dabar piluosi elf. Dapilimo nereikia. Mano tokia problema buvo

Ge2kas
Jetta 1.6Td

kai tokios tepalo sanaudos bus 100 km tada jau nebe kas. dabar gyvenk ir zvenk

87m golf diesel i 5000km dapilu po 0.5ltr… isdega ryte kurian(ismeta melsva dumeli, nes salnikeliai sukieteje matyt bus…) ir kai sako pro tarpine galvos varo lengvai…nes galva turbut buvo pakaitusi…

vazineju autostrada po 130-140… gal dar del to tiek reik dapilt… bet kai sako manu tai norma… nesukau sau del to galvos

Nieko nereikia dapilt,kiek ipyle kai keite tepalus tiek ir bus iki kito keitimo.Variklis orion 1.8l. Šypsena

aisku jei vazineji tokiais greicias tai normalu kad reikia dapilti tepalo.nelakstyk tai reikes maziau arba nereiks dapilti tau tepaloŠypsena

mazdai626 14 metu senumo(mirtis ne uz kalnu)tai sugirdau 1.5-2literio ziurynt kiek apsuku duoduPiktasPiktasPiktas

cia kalba apie tepalus o ne apie antifrizaCha cha

Cha cha