Klausimas tekilos megejams

Klausimas tekilos megejams

Baltoji, aisku, geriama su druska ir citrina. Girtas
O geltona? Anksciau girdejau kad reikia gert su cinamonu ir apelsinais, bet ar cia tiesa? Nekaltas ir jei tiesa, tai kaip ta procedura atliekama? Nulaizomas cinamonas, isgeriama tekila ir uzkandama apelsino skiltele? Nekaltas

negirdejauNeNekaltas

vova, 4eta ty izabretaesh Cha cha

pylem tekila su meksais… ir balta ir geltona ir ruda… visas taip pat… druska, tekila, citrina. jokiu ten cinamonu ir apelsinu… bet jei labai nori - prashom Cha cha

Visiskai teisingai. Vokietijoj vienam bare teko taip gert, tai cinamonas buvo atnesamas supiltas i stiklini indeli su skyletu dangteliu, kaip druskine.
Visai nieko geriasi.

Su apelsinais ir cukrumi pagal tekilos gėrimo procedūrą dar galima gerti brendį - irgi visai neblogas derinys Mirkt

http://en.wikipedia.org/wiki/Tequila#Tequila_shots

Siaip, geltona tekila nera geriama nei suy citrina, nei su apelsinu. Ale mes lietuviai darom taip: balta su laimu ir druska, geltona su apelsinu ir cinamonu. Paprasciausiai apelsinas pjaustomas griezineliais, apibarstoma cinamonu ir voila

nu matai, vistik ne izobretaju, jei zmones sako Mirkt

geras… idomiausia tai kad tekila - meksikonishkas gerimas ir kiek teko gerti su meksais tai jie arba figachina gryna, arba miksuoja su kola, arba uzhsigeria kola, arba su druska ir citrina.

na bet pasiduodu Cha cha

[quote]In Germany and some other countries, tequila is often consumed in much the same way, sometimes substituting cinnamon and slices of orange for salt and lemon. In Mexico this is not common
[/quote]

wiki
Cha cha