Klausimas tekilos megejams
Baltoji, aisku, geriama su druska ir citrina.
O geltona? Anksciau girdejau kad reikia gert su cinamonu ir apelsinais, bet ar cia tiesa? ir jei tiesa, tai kaip ta procedura atliekama? Nulaizomas cinamonas, isgeriama tekila ir uzkandama apelsino skiltele?
negirdejau
vova, 4eta ty izabretaesh
pylem tekila su meksais… ir balta ir geltona ir ruda… visas taip pat… druska, tekila, citrina. jokiu ten cinamonu ir apelsinu… bet jei labai nori - prashom
Visiskai teisingai. Vokietijoj vienam bare teko taip gert, tai cinamonas buvo atnesamas supiltas i stiklini indeli su skyletu dangteliu, kaip druskine.
Visai nieko geriasi.
Su apelsinais ir cukrumi pagal tekilos gėrimo procedūrą dar galima gerti brendį - irgi visai neblogas derinys
Siaip, geltona tekila nera geriama nei suy citrina, nei su apelsinu. Ale mes lietuviai darom taip: balta su laimu ir druska, geltona su apelsinu ir cinamonu. Paprasciausiai apelsinas pjaustomas griezineliais, apibarstoma cinamonu ir voila
nu matai, vistik ne izobretaju, jei zmones sako
geras… idomiausia tai kad tekila - meksikonishkas gerimas ir kiek teko gerti su meksais tai jie arba figachina gryna, arba miksuoja su kola, arba uzhsigeria kola, arba su druska ir citrina.
na bet pasiduodu
[quote]In Germany and some other countries, tequila is often consumed in much the same way, sometimes substituting cinnamon and slices of orange for salt and lemon. In Mexico this is not common
[/quote]
wiki