klausimas romantikams ir ne tik
kas jums yra romantika?
nejaugi romantika apsiriboja vien tik lyrisku dainu klausymu vakarais deginant zvakes arba smilkalus?
man atrodo, kad jei esi tikras romantikas, tai net valgio darymas dviese gali buti romantiska
Siaip as kazkada buvau romantikas, kol vienas zmogutis suzlugde manyje romantik… o siaip man romantika buvo ne tik zvakutes, zvaigzdetas dangus, smilkalai, romantiskos keliones, bet ir visas laikutis praleistas su tuo zmoguciu…
gerai pasakytair dar:atgaivink savo romantika
reikia gi jos
romatika gerai…
nu ka ash zinau. man su romantika viskas tvarkoj
tik va kartais privercia nusiminus nuleisti rankas…
beje, ka tu shita tema norejei pasakyti?
Jei tu stengies, o tave nusodina, tai iekok kitos
netgi pasimetymas sniegu gali buti romantika
manau kad kai zmogus romantikas, tai labai paivairina santykius, gaila, kad maniskis toks nera, nes man truksta staigmenu is jo puses, del to kartais sunku patiket kad jis mane myli, nes atrodo kad jis nieko del manes nedaro!
man romantika…ak… tai labiausiai netiketi dalykai…kad ir pabuciavimas is pasalu…visai to nesitikint
apskritai man tai kai uzplaukia romantiskos bangos…
tai bet ka (beveik
) galiu padaryti del meiles…
Romantika tai beribe jausmu laisve… Nors daug kas ja supranta kaip zvaigzdes ir zvakes…
romantika stovėti ant bedugnės krašto
pritariu nuomonei, kad romantiska viskas, kas susije su antraja puse, kad ir valgio darymas, ziurejimas TV ir daug daug kitu dalyku, jei gera abiems.
Romantika, tai mylinčio žmogaus aplinka, jo žodžiai
ir veiksmai
. Tai viskas į ką galima žiūrėti su meile
.
rpmantika? net juokinga
neexistuoja tokiam amziuj, arba tai irodo kad zmogus yra naivus
mano manymu romantika galima tapatinti su meile, kuri tikroji isryskeja tik su zmogum nugyvenus min 10 metu. kai bet kuriam, net mnkiausiam zingsny, nereikia bijoti, kad apgaus.
pazistu daug zmoniu, kurie svyla ir vistiek tiki kitu zmogum, taciau tas tikejimas yra per save. jie prisisvajoja, nors akivaizdu, kad taves nevertina kaip zmogaus, kai i tave ziuri tik kaip i gana pigiai atsieinancia mesa.
romantika - tai pasitikejimas, beatodairiskas
Vakar buvau,zemes krasto,mergina patenkinta net siandien
oi, ribu romantiskumui nera
man romantika - tai viskas, kas taip kutena siela…
miau…
vakaras… leidžiasi saulė… glamonės… ach…
man -niekas.nieko nereiskia