Klausimas profesionalams

Klausimas profesionalams

250-1000 Lt priklausomai nuo bukles ir komplektacijos. Daiktas geras, bet neypac patvarus. Teko skaityti is atvirkstiniu gandu - kad Haselis yra Kijevo kopija. Tiksliau kad Haselis sukurtas pagal rusisku sito Kijevo prototipu brezinius. Na bet cia gandai Šypsena

A tu taip nesijuok Šypsena Savo laiku rusai buvo sukure daug unikaliu dalyku. Pvz viena is pirmuju (del to gincijamasi) veidrodiniu, pirma aparata su juosta traukianciu varikliuku.

Neblogas fotikas.
Nedideliems apkrovimams pats tasŠypsena

Sveiki,
kaip manot ar apsimoka pirkti second hand fotika?
nu pvz jie duoda metu garantija,kokia jusu nuomone?
aciu uz informacijaGerai

Nemanau, nes pasiziurejus i Haselio istorija, tai susidaro kitoks vaizdas.Nekaltas

ruduo ruduo… tokia nostalgija uzmetej kad ojojoooojjj… Ne

Siaip rekomenduociau pirkti ne Kijeva o Pentacon Six TTL. Tai kur kas geresne kamera nei Kijevas, tokia pat patvari, + prie jos yra visa Zeiss optika. (Ji tinka ir Kijevui). Savo laiku dirbau su Kijevu, taciau Pentaconas kur kas geriau ne Kijevas… Kaina praktiskai ta pati.

Buna bet tai ne taisykle. Pentaconas taip pat gali tureti problemu su uzraktu.

Kai man reikejo tai skolinausi. O siaip, bibliotekose turetu buti. Tiesa nepatariu ieskoti Kauno viesojoje nes sulauksi atsakymo, kad ji per sena ju knygu kolekcijaiApakęs

Buna bet tai ne taisykle. Pentaconas taip pat gali tureti problemu su uzraktu.

[/quote]

Idomu kur galima butu gauti tokias knygas kaip "Fotografija ot A do Ya" ir P.Karpaviciaus "Fotografijos vadovas" gal kas turite parduot?

[/quote]

Na patogumo klausimu tai Pentacon nuo 88-to Kijevo tai stipriai atsilieka (bent jau mano akimis). Turejau kazkada 88-ta, dabar turiu 6C (Pentacon analogas) - anas buvo zymiai patogesnis.

Šypsena 6C buvo is viso nevykes modelis.Ji keike kas tik netingejo.
Siaip pagal surinkimo kokybe,bent kiek teko susidurti Pentacon ji lenkia.

Sita tai zinau Šypsena Bet dovanotam arkliui i dantis neziurima. Vistik placiam formatui dezutes konstrukcija IMO patogesne, nei tradicinio SLR’o. + galimybe kaitalioti juostas kasetemis.