klausimas merginoms

klausimas merginoms

kodel ne visos is jusu dievina, megsta oralini seksa. juk tai darydamos savo mylimiesiems pakeltumete juos i devinta dangu (klausimas toms, kurios sios sex rusies vengia)

it is very nuobodu…
sia tema jau sneketu daug daug kartu!!
Jei nemegsta juk nepriversi!!

As jo nevengiu, bet nuo jo malonumo nepatiriu, nors ir galiu vaikina taip patenkinti Šypsena

Kodel tureciau vengti…Nekaltas jei man tai patinka Cha cha

kartais pamirshtami elementariausi higienos reikalavimai- tad nenuostabu , kad pameginusios viena karta, gali daugiau nebenoreti…
be to ir kitas variantas galimas- vaikinas visad tik duoda, dargi gal nelabai graziai duoda… gal Moteris tiesiog pavargsta tik imti…
ok, tu priezhaschiu buna daug— buna ir merginu/moteru pritinginchiu savimylu, kaip ir vyru… nesiimu sprest kuriu daugiau Šypsena Nekaltas

Na, oralini megstu, bet tik tuomet kai tai daroma man. As irgi noriu pakilti i devinta dangu Šypsena

LiežuvisTaipMirktGerai

vel sapaliojat apie ta pati desimta karta Mirkt

O kodėl klausimas ne vaikinams? Tai jūs dėl to laužotės kaip cielkutėsPiktasPiktasPiktas Atseit draugai pasijuoks, blyn užtat panomis neatsikratytumėt. Kuri gi to nenori?
Man tai nesunkuNiam niamJuokiasiBet : AKIS UŽ AKĮ, DANTIS UŽ DANTĮ. Ar ne?

As ir sito niekaip nesuprantu. Savo draugui tai darau, bet kartais buna taip pikta, kad to nesulaukiu pati. Tada zinot praeina visas noras. Jus patys kaip senmerges bobelkutes, bijancios slystelti siek tiek zemiau merginos bambos. GEDA!!! O dar cia rekiat, ko nenorit, ko bijot!!! Geriau suspausk savo keliukus ir tai ka turi tarp koju, nes greit man rodos jus mus davesit, kad bus jusiu tie pasididziavimai pazymeti dantimis Cha cha Cha cha Cha cha

Viena karta gyveno jis Kietas ir Ji Flirtas
JIS BUCIAVO JAI LUPAS Lūpos
JAI BUVO LABAI MyliuGERA
STAIGA Baisu JI SUGLAUDE KOJAS
IR JO AKINIAI SUDUZO Pavargęs

va cia tai linksmai pasakyta
JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiLiežuvis

Gal geriau ko nors kito idomesnio ir orginalaus paklaustum?Nekaltas

na zinot mum panom ner labai jau kaifas kai turime… na ta daryt. o zinaot vaikinukai kai myli tada viskas kitaip ir gal net pacios panos ta siulos Cha cha

Suprantama… Nors man "tai" patinka daryti, kai mane užveda…(bl. prisišnekėjau)
NekaltasGirtasBučkisKanda