klausimas merginoms
kodel ne visos is jusu dievina, megsta oralini seksa. juk tai darydamos savo mylimiesiems pakeltumete juos i devinta dangu (klausimas toms, kurios sios sex rusies vengia)
it is very nuobodu…
sia tema jau sneketu daug daug kartu!!
Jei nemegsta juk nepriversi!!
As jo nevengiu, bet nuo jo malonumo nepatiriu, nors ir galiu vaikina taip patenkinti
Kodel tureciau vengti… jei man tai patinka
kartais pamirshtami elementariausi higienos reikalavimai- tad nenuostabu , kad pameginusios viena karta, gali daugiau nebenoreti…
be to ir kitas variantas galimas- vaikinas visad tik duoda, dargi gal nelabai graziai duoda… gal tiesiog pavargsta tik imti…
ok, tu priezhaschiu buna daug— buna ir merginu/moteru pritinginchiu savimylu, kaip ir vyru… nesiimu sprest kuriu daugiau
Na, oralini megstu, bet tik tuomet kai tai daroma man. As irgi noriu pakilti i devinta dangu
vel sapaliojat apie ta pati desimta karta
O kodėl klausimas ne vaikinams? Tai jūs dėl to laužotės kaip cielkutės Atseit draugai pasijuoks, blyn užtat panomis neatsikratytumėt. Kuri gi to nenori?
Man tai nesunkuBet : AKIS UŽ AKĮ, DANTIS UŽ DANTĮ. Ar ne?
As ir sito niekaip nesuprantu. Savo draugui tai darau, bet kartais buna taip pikta, kad to nesulaukiu pati. Tada zinot praeina visas noras. Jus patys kaip senmerges bobelkutes, bijancios slystelti siek tiek zemiau merginos bambos. GEDA!!! O dar cia rekiat, ko nenorit, ko bijot!!! Geriau suspausk savo keliukus ir tai ka turi tarp koju, nes greit man rodos jus mus davesit, kad bus jusiu tie pasididziavimai pazymeti dantimis
Viena karta gyveno jis ir Ji
JIS BUCIAVO JAI LUPAS
JAI BUVO LABAI GERA
STAIGA JI SUGLAUDE KOJAS
IR JO AKINIAI SUDUZO
va cia tai linksmai pasakyta
Gal geriau ko nors kito idomesnio ir orginalaus paklaustum?
na zinot mum panom ner labai jau kaifas kai turime… na ta daryt. o zinaot vaikinukai kai myli tada viskas kitaip ir gal net pacios panos ta siulos
Suprantama… Nors man "tai" patinka daryti, kai mane užveda…(bl. prisišnekėjau)