Klausimas: kaip du stipreko isejimus sujungt i viena?
pas mane stiprekas 2x35 o neseniai gavau s50 bet is vieno isejimo permazai galios… tai gal kas gali pasakyti kaip man is dvieju isejimu po 35 tureti viena 70 ? na as paemiau is apieju isejimu po + bet groja tik ant stereo ir tai labai idomus garsas… kaip supratau tai is abieju isejimu tuo paciu metu [ant mono] eina tokia pat itampa, tai jeigu kaipnors iseitu is vieno + itampa pakeisti i tokia pat tik - tai ir susidetu tada i kruva, bet nzn kaip ten kas, tai gal kas galit patarti?
nagi… padekit, prasau…
tiltu reik jungt, o ne lygiagretint…
gal gali smulkiau paaiskint nes nelabai supratau ka pasakiai
na kiek as suprantu tai mas vieno isejimo pliusa reik paverst minusu tokio pat stiprumo ir viskas bus ciki… nes kiek as zinau tai ant stipreku yra nulis kuris yra pastovus o pliusas keiciasi it taip isgaunamas garsas… o jeigu viena pliusa pakeiti i minusa tai sroves skirtumas dvigubai padideja ir isejimas dvigubai galingesnis… na bet kaip tai padaryti tai nelabai zinau…
Padaryti galima. Tik sujungus tiltu, stiprintuvo isejimo varza padvigubes. Jei vieno kanalo varza buvo 4 Omai, tai sujungus tiltu, bus 8.
Kad sujungti tiltu,reikia, kad vienas is "karstu" isejimai butu inversiniai - ty pakeisti kurio nors vieno kanalo faze.
Reikia viena is galinio stiprintuvo iejimu sujungti su mase ir iejimui naudoti likusi viena. Isejimus, kurie patenka i galinio stiprintuvo iejima, reikia susumuoti. Pvz., per varzu dalikli.
Sujungus tilteliu, naudojami tik "karsti" isejimai ir negalima garsiakalbio su korpusu.
Neiseina taip lengvai paaiskinti. Principa, manau, supratai
beje, pamirsau, dar turi buti griztamasis rysys, kad veiktu ir modifikuotas kanalas.
tiesa sakant neperlabiausiai supratau, tu sakai kad man vieno isejimo faze reikia jungti prie nulio ir naudoti kita isejima ?
ir kaip suprast "vienas is "karstu""; "sujungti su mase"
{prasau tureti kantrybes, as suprasiu anksciau ar veliau }
arba gal ant paint papiestum biski kaip jungt, manau aiskiau ir greiciau butu… ir atsiustum man i e-mail [email protected]