Klausimas grojantiems, dainuojantiems
Ar kada teko “koncertuot” gatveje? Jei taip, tai kokie ispudziai? Ir siaip, ka manot apie gatves muzikantus? Asmeniskai man tai jie labai patinka
ash kaip pasigeriu kartais gatveje padainuoju, bet prijauchianchiu neatsiranda
Vakar, pvz., dainavom su chebra is kabako namo vaziuodami…
va tokios ir gastrolės gatvėse…
o koki tu koncertavima turi galvoje?
ta kada dainuoja ir renka pinigus ar kai tik siaip ieini ir dainuoji
klausiu apie ta dainavima, kai keletas studentu susede groja ir dainuoja nieko tokio, jei jiems meto centus i futliara ar kepure
bet jei vienas is ju aktyviai is praeiviu kaulija "babkes", tai jau nelabai patinka…
o siaip tai megstu paklaustyt vasara Pilies gatvej tokios gyvos muzikos
Man ir labai patinka!!!
Davei puikia minti siai vasarai…
to Like Angel
as tai jau senokai noriu pabandyti pagtor gatvej bet iki siol dar neisdrisau
be to, neturiu tam tinkamos kompanijos
o kuo tu groji?
Dafai ash mushamaisiais
dvi gitaros ir musamieji…nebloga kompozicija…kaip manai…?..dar klepa butu galima paimti…hm…vos ne preformansas…o gal ir ne vos…
Koncertuot neteko . Tik kartais einant kur nors su gera kompanija patraukia ant dainu…
O shiaip tik salese teko koncertuot
Nepatinka kai mokėt už tai reikia
…is tikro susikooperuokit as tai tik prijauciancia galiu pabuti
butu smagu…
yra tekę… šeip tai pirmą kartą teko koncertuot Vokietijoj, Berlyne… Norėjom žiauriai rūkyt ir alaus, o pinigai liko viešbutyje už 100 kilometrų(o mus visai dienai paleido į miestą), tai prisėdom ir normaliai užkalėm(aš su gitara grojau ir dainavau, draugelis su gitara, o trečias bėgiojo su kepure ir tręšė vokietukus), tai apie 100 eurų surinkom… prisigėrėm kaip kiaulės…
Teko ir ne viena karta
jo patinka…ir mano drauges irgi kartais grodavo gatvej… ir visai ne del pinigu…nors jiems irgi centus metydavo ir kaip jie pastebejo lietuviai daugiau duodavo nei turistai… bet daba kaip suprantu uzdrausta tai yra…mentai varo iskart kai pamato… ar tai kai pinigus ima ar tai isvis uzdrausta? nesamone…del bomzu turi nukentet gatves muzika… manau gatves muzikantai negali padaryt blogo ispudzio uzsienieciams…tai lig kazkokia gatves dvasia ar pan. …xex…
Teko groti atviroje patalpoje net tris kartus T.y. lauke. Visai nieko buvo, bet tai buvo renginiai ivairus ir siaip grojom su orkestru… Kitiems to nepatarciau, nes visi aplinkiniai kazkaip ne taip ziuri i tuos, kurie groja gatveje…
Ash shia vasara palangoje grojau,taj su draugeliu dviese tik nuvarem savo malonumui… Visaj nieko,paskui neblogai prasikalem,grojom bliuza ir panashiai. Viskas buvo chiki,paskui susiradom merga tokia,smuikininke,taj vakarais ant palangos tilto eidavom grot ir tikraj geras navaras budavo. Taj tiek butu…
Asmeniskai paciam neteko,bet aplamai tai man patinka
Na, as jau sia vasara tikiuosi isbandysiu, siaip groju smuiku, tai jei viskas bus ciki, su wiena chebryte…