Gin, beveik esu garantuotas, kad labai nesupyksi ant manes uz tai, kad pabandysiu rinkimus paversti rinkimais
Manau, kad sioje temje visi turesime teise paklausti pretendento, kodel ir kaip jis mano, kad moderavimas turi tobuleti…
Lietau, tikiuosi, kad neprasoviau pro sali, tad sekancias temas tikiuosi uzvesi pats…
Aciu tau
Aciu Rokkai, manau, kad tokia tema turejo atsirasti pradedant antraji rinkimu tura…dabar jau visi pavarge nuo rinkimu ir kazin ar nores dar savaite apie tai kalbeti…
mano programa, jei Tau idomu, yra mano profaile…
Bohemos - irgi
Gerai, pirma klausima as ir uzduodu… Ar tau moderaujant bus galime, pvz., Otmorozok nei is sio nei is to klausti: Ar tu atsimeni kai as tave puikiai parurinau prie baro Kalifornijoj…?
nET JEI TAI BUTU I tEMA?
Moderavimo klausimu, mano nuomone, temu daugiau negu reikia. Galiu pasakyti viena is pagrindiniu krypciu - jokiu asmeniskumu. Jie tikrai nebutu toleruojami. Nemoki priimti kito nuomones, atvesk, atsylant orams daug naudingiau pailseti gamtoje, nei plustis viesai.
Esu kategoriskai pries bet kokios temos nuvaryma iki blevyzgu lygio. Manau, kad temos pavadinimas turetu atitikti pagrindine temos minti.
Tokios temos, kaip pvz., "Noriu isgerti", "Galo ilgis" ir etc arba temos pavadinime esantys keli simboliai ir vienas su kitu rysio neturintys zodziai, butu trinamos automatiskai.
Ginger
Kad jau leista klausti, tai…
Jei tema, moderatorių nuomone, nebus tinkama klubui 30+, pvz: apie kompiuterius ar tinkanti blevyzgu klubui. Ji bus:
Trinama, informavus apie tai autoriu;
Trinama, neinformavus autoriaus apie tai;
Uzdaroma, pakabynant spyna;
Netrinama, taciau autoriui i privata nusiunciama informacija apie numatoma temos istrynima, jei autorius pats to nepadarys ir paaiskinama kur tos temos vieta;
Va, Gin ir suformuluosiu tau pirma klausima. Kaip manai - ar ne moderatoriaus pereiga tikrinti ne tik temu tikslinguma, bet ir kontroliuoti, kad nebutu nugrybaujama i "lankas"?