Klausimas dirbantiems senukuose

Klausimas dirbantiems senukuose

Sveiki gavau pasiūlymą pereiti dirbti į senukus vadybininku-analitiku, buvau pokalbyje, pasakojo kad geros perspektyvos karjerai bei atlyginimo augimui, dar sake kad ivykdzius planus duoda tam tikras premijas ir t.t. Noriu pasiklausti kas dirba tokiose pareigose, kaip kolektyvas Kaune, kaip santykiai su vadovais kaip ten su tomis premijomis, kaip bendravimas kolektyve ir ar sekasi daryti karjerą? Laukiu nuomonių, kadangi pasiūlymas atlyginimo atžvilgiu ne stebuklingas, tačiau vilioja karjeros galimybės, žinoma jei tiesa ką man pokalbyje pasakojo. Dėkoju už būsimas nuomones.

nemanau kad ten tep liuks yra

Nežinau, šiaip… Jei įdomi mano asmeninė nuomonė, tai aš atsisakyčiau, nebent “degtų” dabartinis užsiemimas Nustebęs “Senukai” tarp darbdavių pats juk, ko gero, žinai kaip vertinami Nekaltas Argumentų galima išvardinti daug, tiesiog net nežinau ar tikslinga tai dabar daryti Angelas

net pora pazystamu dirba vadybininkais-analitikais ir tikrai su perspektyva darbas. jei gerai dirbi tai ir algas kelia. vienas dabar berods 1700 i rankas gauna. o darbas tai kiek zinau uzsakineti prekes. vien zo bent man atrodo visai neblogai kai draugai papasakoja apie darba ten.

Girdėjau, kad senukų po kelerių metų nebebus… Gal čia tik gandai Nekaltas

Na as daznai pastebiu kad senukai pastoviai iesko nauju darbuotoju, pats buvau pokalbyj pries 5 men.

Gal galėtum plačiau ką jie pasakoja ir kokiam mieste dirba?

Jei nesunku atskleisk savo info šaltinius, arba bent jau pagrindimą.

Tarkime ką aš matau + senukuose palyginus su dabartiniu darbu: Patirtis Naujos pažintys Kažkiek didesnis atlyginimas Įdomesnis darbas Jei tiesa ką per pokalbį šnekėjo tai gal ir perspektyvos didesnės.

šneki nesąmones…čia turbūt susiję su Ermitažu Šypsenana gauna tie analitikai 1700, bet ir drožia juos ten Šypsenana, aš taip pat prisidedu prie to Šypsena

vienas iš draugo pažįstamų akcininkas… nieko konkretaus, pusė žodžio kažkada tarp kitko užsiminė sakau, gal čia tik gandai…

Kuo pradėjai dirbti ir kiek laiko praėjo kol tapai “drožėju” ?

Nebūkim “drožėjais”.Kaip pastebėjau,pas lietuvius šitas bruožas plačiai šaknis įleidęs.

praėjo metai…o šiaip jei tu nedroši,tai droš tave…tiek.