Klausimas dėl WD Tool (particijos firmatavimo)

Klausimas dėl WD Tool (particijos firmatavimo)

Tai va, noriu susiformatuot C: particiją ir švariai atsiloadint atvaizdą. Insimetu diskelį į flopiką, bla bla, ir man rašo, kad ‘this disk may be boot tra lia lia’ ir kad visi duomenys bus ištrinti. Tai man ištrins viską ar tik gąsdina ? Jei ne, tai kaip man susiformatuot tą C: particiją ? Failų sistema NTFS…

isiskaityk ka raso - logical disk (partition) ar hard disk jis tau db siulo suformatuoti absoliuciai viska Cha cha

O pas tave dar d yra? …

Yra C ir D.

Kur tas vaizdas yra. Kai tu image ikelsi, tai ir bus tautaip pat shvariai, nes atkels tik tai kas buvo pries imagui sukuriant. Kas do problemos ishkyla. Jauciu po tokiu bandymu vel ant WAPo ilgam sesi Cha cha

Cha cha Yra dvi particijos - C (sisteminė) ir D (šiaip). Imagai d particijoj. Noriu pasidaryt c part. formatą ir restorint atvaizdą, nes jau win stabdyt pradėjo… Cha cha

formatuot nebūtina-kalk taip kaip yra.

Sakot jokios naudos ? Cha cha Parsisiunčiau PM, su ja galima suformatuot… Cha cha

Naudos jokios nes image’ai atkuria priesh tai buvusi duomenu ishdestyma… Tad tik veltui ishshvaistysi laika Mirkt Geriau sudefragmentuok, ishvalyk su system mechanic ir bus daugiau naudos nei ish formatavimo Mirkt)

labai tiksliai pasižiūrėjus, tai atstatant iš atvaizdo seno šiukšlyno (užslėpto)lieka.su PM C: konvertuoji į fat32,po to su w98 startup-“format C:/u” po to krauname atvaizdą. bet čia jau paranojikams

jei turi jau imidza particijos pasidares, tai nereikia nieko specialiai formatuot, pasikrauni ant cd ar siaip pasileidi ta programa su kuria darei imidza ir atstatineji… viskas bus 1:1 kaip atvaizde. jei jis buvo svarus, grazus, tai ta ir gausi

Ai vienžo, atsiloadinau paprastai…

Nu su tuo ir sveikinu. O jau galvojau telefonuka prie zinutes rasiu Cha cha

Juokiasi