Klausimas del NOKIA ilguju zinuciu

Klausimas del NOKIA ilguju zinuciu

Atsimenu turejau 3310, tai ten kazkaip buvo galima rasyt iskart iki 460 zenklu - gaudavos trigubas sms - bet dabar turiu naujesni uz ana - 6510 - o jame vel tik trumpi SMS… Ydomu, kodel? Cia tipo todel kad tai "verslo" klases telefonas? Ar kaip?

As taip pat pastebejau sita trukuma nes neseniai taip pat apvaldziau sita telefa. Dar minusas kad negali susikurti melodijos o tik atsisiusti ja. Kiek pas tave jis laiko? Pas mane kalbant apie 1-1.3 i savaite apie 6.5 paros

Niu pas mane atlaiko 3-4 paras, bet as per diena sumoj gauni ir issiunciu apie 100 sms ir dar pasneku… niu sms kartais ir daugiau

Uz triguba sms’a trigubai ir moki.Nes musu sms centrai apskaicioti tik 160 zenklams.

nieko cia ypatingo, gal tik siek tiek patogiau, jei turi daug ka parasyti.

ta ilga sms kai siunti isklaldo i 3 dalis. ir mokit trigubai.

todel verta pagalvoti, ar ne verciau PASKAMBINTI ??? Aš nekaltas

2Ceziss: na kartais paskambinti yra labai brangu, pvz. i uzsieni. Tada geriau SMS’a nusiusti. Apsiriboti tik 160 simboliais t.y. 1 SMS’u man neiseina, visada Taip siunciu 2 - 3 SMS’us. Labas

Nelaikykit manes kvailu, pats zinau, kad moket reik trigubai… As tik paklausiau, gal kas zino, kodel nokia atsisake sios f-jos telefonuose? Beje, as kai prijungiu savo moba prie kompo IR rysiu ir isijungiu ta programke nokios, tai ji man atsiustas 2-gubas ir 3-gubas SMS jau sujungia i viena… keista… Na aisku savo ruoztu is tos programos galima rasyt trigubus sms.