klausimas del lano ir failu kopijavimo
ar kaip nors ant xp win iseina padaryti kad zmones is lano ar kuris nors vienas negaletu is manes atsisiusti filmuku ar kitko, bet galetu juos perziureti? man to reikia nes labai uzknisa kai tu ka nors svarbaus darai o kaimunas kai pradeda gigais filmus is manes siustis tai net kompas pradeda vos vilktis ar net uzlusta, o ka kalbet apie geresniu zaidu zaidima.
Nera didelio skirtumo vietiniame tinkle: ziureti tiesiai is tavo kompo ar atsisiusti, tik ziurejimui reikia didesnio siuntimosi greicio, o parsisiuntimui uztenka bet kokio, tik laiko klausimas, per kiek parsius. Ka daryti, kad nezulintuu tavo HDD?
- Is vis nesarinti filmuu.
- Sarinti, bet su slaptazodziais, kurie pasakomi ne visiems.
- Jei tame paciame tinkle yra ftp serveris, sudeti filmus tenai, o pas save uzsarinti tik dokumentaa su nuoroda i filmus.
aciu. o gal zinot kokia nors programa kuri rodytu kas iejo, ka siuntesi, po kur vaiksciojo tavo kompe ir t.t.?
nx programu? kiek zinau windowsai sawo logus irgi turi
o ar iseina padaryti kad koks nors useris ar visi mano tinkle negaletu is manes atsisiusti failu bet tik juos perziureti? buvau sarus nuemes tai pradejo aiskint kad as skupas ir panasiai. prasau padekit ka nors sumastyti kad jis is manes negaletu siustis bet visi pasarinti failai matytusi