Klausimas del JAV!!! Mano ateities klausimas.

Klausimas del JAV!!! Mano ateities klausimas.

Ash 12 klasej. Tuoj sueis 18, bet jau dabar galvoju kaip nesht muila ish LT. Pazhystamas Amerikietis pasiule pagalba jei sugalvochiau vazhiuot i JAV dirbt arba mokytis. Beda ta, kad nezhinau kokiu budu galechiau ten nuvyk, nes noriu likti ten ilgesniam laikui nei vasarai. Mokytis LT neturiu uzh ka. Noriu uzhsidirbt gyvenimo pradziai, o paskui gal but ir mokytis jei bus pinigu. Ka, kaip, kur, kada man daryt?!?!
P.S.
KIEKVIENAS PATARIMAS AUKSO VERTES Šypsena

Kaip sako amerikiechiai "talk is cheap".

Bandyk maksimuma ten kur esi, kitu atveju "geras dede amerikietis" prikabins makaru ant tavo ilgu ausu ir teks neshioti plytas bas Zbyszeka Niudzersio pietuose.

Nu lietuvi sunku apgaut, jau greichiau lietuvis. O jis yra gimine ir darbo jis man nesiulo geriausiu atveju pagyvent pora savaichiu leistu nes man skolingas. Nu zhodziu kuo galetu tuo padetu.

Nu man rupi kokiu budu patekt i jav.

Lektuvu, brangusis.

tai jei lt, kur nemokamas mokslas neiseina mokytis… tai gal tu pamirshk apie amerikas. nes autostopu nenuvaziuosi. viza 100$, o kur dar bilietas ~1000k.
gal amerikonas atsius pinigu ?
apie amerokonu pagalbas gali pamirsh. nemaciau dar tokio kuriam butu amerikonas ka nors realiai padejas… kalbom viskas ir baigiasi.

apie amerikos mokslu kainas tikriausiai ir nesi girdejas ?

kabinkis i lt i mokslus, ten kur jie tikrai geri yra ir svarbiausia nemokami ( ar simboline kaina)

Dar laivas plaukia. Arba pikapu is Mexikos. Arba ant arklio raitas is Canados…
P.S. Kox klausimas, tox ir acakymas…

tikriausiai kolegos jus cia esate teisus… bereikalo pritarskinau tiek su klaviatura Cha cha

TaipTaipTaip

Ir ko Jūs jauna žmogų į kampą varot, patarkit geriau, kad būtų kantrus gyvenime, niekas iškarto, pradėjus savarankišką gyvenimą, nesusidėlioja į vietas. Aš tam reikale profanas (tedirbau tik Lietuvoje): bandyk lošti žalią kortą, bandyk važiuoti pradžiai į Europą ar kruizinius laivus, na su laiku pats daug ką prigalvosi. Sėkmės.

Tai as manau, kad mano akvariumo zuvytes tai jauzino, ka cia apie jaunuoli, baigianti mokykla ir siekianti moxlo aukstumu…

zmoguti,is pradziu keliauk i Europa.
As taip pat,kaip tu masciau…pati susiveikiau bilietus i kita sali.baigusi 12 klase,budama 18 ir isvaziavau dirbti i kurortus,ta pati patariu ir tau,nes ten tikrai normaliai galima uzsidirbti…tik svarbu gerai moketi anglu kalba tada visur prasisuksi…pati apie amerika irgi mastau,bet pradziai,iki 21 metu noriu Europoje apsitrinti.Arciau namu…

rimante,
o tai ka mama toliau neisleidze ? Šypsena

tam kas klause kaip i amerika patekti:

http://www.immigration.gov - geriausias budas Laimingas

O ja ja. Mokytis ir apsimoketi uz moksla amerikoj yra sunku, o kur pragyvenimas… Isvaziuoti i JAV dabar taip pat yra sunku… Zodziu daug sunkumu cia taves laukia jai ruosiuosi ka nors daryti. Beabejo pareikalautu daug $ pradzioje.