klausimas del groteliu

klausimas del groteliu

ar tinka juodos groteles, ar geriau blizgancios?

Tinka, tik ratus irgi juodai reiktų Gerai

plia sian kokio grozio ratus r17 saabui maciau,prase 550lt…ir kaip pamirsau foto padaryti Piktasai zinau kodel pamirsau:d nunesiau savo numireli pioneeriu i turgu ir atidaviau perekupui uz 150lt Cha chatodel nesiau mieles,kol nepatikrino Juokiasi

img.photobucket.com/albums/v517/hehe_inc/Saab/Ruduo_2008/meetas .jpg

ant juodos masinos gerai atrodyt turetu juodos grotos Nekaltasnes tas blizgutis jau keltis pradejo po kapotu, bijau, kad tuoj ir luptis prades Cha cha

doktors, ot tai drougas. galejai nupirkt, buciau perpirkes 20lt brangiau

tau rimtai ju reiketu? jei taip,tai nuvaziuociau treciadieni ir sestadieni i turgu paieskociau ju

o ten originalus saabiniai?

O as tai irgi turiu klausima del groteliu. vat, jei nuo savo saros, sedano, nuimtau tas dydelias faras, kapota, bamperi, ir uzmautau nuo senesnes saros, checbeko groteles, faras, kapota ir bamperi. vat, ir i bamperi, kur posukiai, inperdolintau priesrukinius nuo aubisilkes. a kaip atrodytu? ka? Nekaltas

sufotozhopink ir pamatysi

del tokiu ratu atsiduociau nedraugaves images.exchangeandmart.co.uk/images/mmo/74/115/745/74_ATR145404 92_image1_300.jpg

rase saabui ir vuopeliui. bet tikrai grazus,is kokiu 7-8 stipinu,naujo modelio,ne kinija

Reikės ir man tokia foto pasidaryti. Girtas trulikai kieno ten SAAB’as pats pirmasis?

nu man foto but idomu, nes aklai tai nenoretau pirkt. ir ismatavimai, nes visokiu belebirdu daryt su ratais nenoriu

ka ir sakau,kad jei rimtai domintu padaryciau foto is arti,prasuktume ant staklikiu ir tt

edas, tas 9000? tokio Mariaus, o ka?

blog.autoworld.com.my/wp-content/uploads/2008/09/rear-wheels.jp glabai artimi tokiems

trulikas, Šiaip paklausiau, kaip du vandens lašai kaip mano, tik kad spalva skiriasi. TaipAš savo iš Mariaus pirkau, bet spėju ne iš to pačio Cha cha, jis irgi aeropolį lankosi, dabar lygtais Prienuose gyvena.

katik isgirdau sirena, paziuriu per langa, o prie emsi degalines sticka. dachuja avariniu, greitoji su varanokais katik atleke. kazkas muset griovint ivairavo Cha cha