klausimas del Bulterjero iskilo
Neradau daugiau kur paklaust tai istraukiau savo tema
Vedziau siandien savo Dziagi eiliniam skiepui, bet tuo paciu ir Cipa ivedziau, nes pernai kai staigiai sugalvojau i Pape nulekt to prisireike
.
Na va ir rasydamas dokumentus veterinaras prabilo, kad Anglu bulterjerai itraukti nuo vcasaros i agresyviu sunu sarasa. Paieskojau as to istatymo patikslinimo ar pakeitimo, nu nieko nerandu
. O jis man aiskino, kad dabar jau ir i policija reikia eiti prisiduoti, kad agresyvu laikai
.
Tai kaip ten yra, ar cia jis kazka
Nei nuo vasaros nei nuo žiemos bulterjerai neįtraukti į sąrašą pagal LR įstatymus… Meluoja tavo vetas arba turi ne lietuvišką, o vokišką sąrašą. Arba tavo mieste yra "savos" taisyklės. Vilniuj, Kaune, Klaipėdoj bulterjerai neįtraukti į jokius sąrašus.
Taigi taigi…populiaru pas mus gąsdinti bulterjerais Vienintelis šuo pasaulyje, žveriškai taršantis viską ir visus kas tik juda. Praeitą pavasarį ir mus vienoj įstaigoj bandė gąsdinti agresyvių veislių sąrašu. Smagiausia yra tai, kad žmonės, kurie pagal savo profesiją privalėtų žinoti viską apie šunis ir kates, dažniausiai ir sublizga savo nekompetencija…
Na va, pagaliau atsirado maziukas tigrinis bulterjeras. Dabar iki savaitgalio dar pabus pas mano sese, o savaitgali vaziuoju parsivezti Visai is laimes pritrukau fantazijos ir nesugalvoju vardo
Gal kas turi minciu butent tokiam ciuciui pasiulyti koki varda. Forume skaiciau apie bulterjera OZZA, geras vardas, bet nenoriu kopijuoti
, lyg buvau sugalvojes DZIAGERIS, bet gal kiek perilgas, o be to zmona protestuoja, del dainininko
Tai pasiulykit ka nors panasaus
Aciu
O kas čia blogo - dėl dainininko? Pvz., mano šuo - Plantas Aišku, jei Džiageris per ilgas, tai gali Miku pavadint… Oi. atrodo, kažką sublevyzgojau
Jei esi tikras karpistas (žvejoji karpius), tai šunėko vardas turi būti tik BOILIS ir ne kitaip!
Sveikinu ar su dokais pirkai? Nu jei tigrinis gali duot varda Tigras,Radas,Hadas, Sheihas
, o siaip sungu isirinkt varda man tas pac buvo paskui isirinkau
o paskui pamaniau kad gal nelabai bet velu jau buvo
, Tik bulterjeram renkant vardus jie neturetu buti “minksti” vardai nes netinka.
pa prikolu skamba vardas Bonzai arba Kongas
Hadas netinka, nes shi vardas tinka tik doberiams
RUBLIS
Pas mane dabar pirmyn atgal vaiksto Staffukas Tigras
Vistiek nelabai geresniu vardu negu Dzegeris nematau, tai te buna Jegeris , dokus gausiu tik uz menesio, dzegeris dabar tik 5 savaiciu, jei padarysiu su skaitmeniniu fotiku idesiu, galesit kritikuoti
Siulau pavadinti CEZARIU
butinai idek foto,pabandyk nufotkyti profili(galvos),bei steovesenoje is sono.
Nuotrauku pridariau , bet filmute nauja, o skaitmeninio neturiu, bet ruosiuosi pasiskolint ir kamera ir focika Gaila butu tokias akimirkas neuzfiksuoti. Siaip ciucis ramus, netgi biski bailiukas
O del to jei nepraeis parodose uz pirmaujanti, man abidos nebus, ne del to as ji emiau
Del to ne delto koks skirtums svarbu mielas Buliukas
O del parodu,kadangi jis is kitur tai kergtis galetu,bet jei bus prastas tai…pats supranti
kadangi tu Karpistas, pavadink Kabliu arba Vobleriu
Vobleris