klausimas del Bulterjero iskilo

klausimas del Bulterjero iskilo

Neradau daugiau kur paklaust tai istraukiau savo temaLabas
Vedziau siandien savo Dziagi eiliniam skiepui, bet tuo paciu ir Cipa ivedziauMirkt, nes pernai kai staigiai sugalvojau i Pape nulekt to prisireikeTaip.
Na va ir rasydamas dokumentus veterinaras prabilo, kad Anglu bulterjerai itraukti nuo vcasaros i agresyviu sunu sarasaApakęsPavargęs. Paieskojau as to istatymo patikslinimo ar pakeitimo, nu nieko neranduNe. O jis man aiskino, kad dabar jau ir i policija reikia eiti prisiduoti, kad agresyvu laikaiApakęsKlasta.
Tai kaip ten yra, ar cia jis kazkaKvankt?

Nei nuo vasaros nei nuo žiemos bulterjerai neįtraukti į sąrašą pagal LR įstatymus… Meluoja tavo vetas arba turi ne lietuvišką, o vokišką sąrašą. Arba tavo mieste yra "savos" taisyklės. Vilniuj, Kaune, Klaipėdoj bulterjerai neįtraukti į jokius sąrašus.

Taigi taigi…populiaru pas mus gąsdinti bulterjerais Kanda Vienintelis šuo pasaulyje, žveriškai taršantis viską ir visus kas tik juda. Praeitą pavasarį ir mus vienoj įstaigoj bandė gąsdinti agresyvių veislių sąrašu. Smagiausia yra tai, kad žmonės, kurie pagal savo profesiją privalėtų žinoti viską apie šunis ir kates, dažniausiai ir sublizga savo nekompetencija…

Na va, pagaliau atsirado maziukas tigrinis bulterjeras. Dabar iki savaitgalio dar pabus pas mano sese, o savaitgali vaziuoju parsivezti Girtas Visai is laimes pritrukau fantazijos ir nesugalvoju vardo Nekaltas Gal kas turi minciu butent tokiam ciuciui pasiulyti koki varda. Forume skaiciau apie bulterjera OZZA, geras vardas, bet nenoriu kopijuoti Apakęs, lyg buvau sugalvojes DZIAGERIS, bet gal kiek perilgas, o be to zmona protestuoja, del dainininko Apakęs Tai pasiulykit ka nors panasaus Tūsas Aciu Taip

O kas čia blogo - dėl dainininko? Pvz., mano šuo - Plantas Gerai Aišku, jei Džiageris per ilgas, tai gali Miku pavadint… Oi. atrodo, kažką sublevyzgojau Cha cha

Jei esi tikras karpistas (žvejoji karpius), tai šunėko vardas turi būti tik BOILIS ir ne kitaip! Mirkt

Sveikinu Gerai ar su dokais pirkai? Nu jei tigrinis gali duot varda Tigras,Radas,Hadas, Sheihas Cha cha, o siaip sungu isirinkt varda man tas pac buvo paskui isirinkau Nekaltas o paskui pamaniau kad gal nelabai bet velu jau buvo Cha cha, Tik bulterjeram renkant vardus jie neturetu buti “minksti” vardai nes netinka.

pa prikolu skamba vardas Bonzai Cha cha arba Kongas

Hadas netinka, nes shi vardas tinka tik doberiams Kietas

Kietas

RUBLIS Niam niam

Pas mane dabar pirmyn atgal vaiksto Staffukas Tigras Apkabinimas

Vistiek nelabai geresniu vardu negu Dzegeris nematau, tai te buna Jegeris Cha cha, dokus gausiu tik uz menesio, dzegeris dabar tik 5 savaiciu, jei padarysiu su skaitmeniniu fotiku idesiu, galesit kritikuoti Pavargęs Juokiasi

Siulau pavadinti CEZARIU Gerai

Taipbutinai idek foto,pabandyk nufotkyti profili(galvos),bei steovesenoje is sono.

Nuotrauku pridariau , bet filmute nauja, o skaitmeninio neturiu, bet ruosiuosi pasiskolint ir kamera ir focika Laimingas Gaila butu tokias akimirkas neuzfiksuoti. Siaip ciucis ramus, netgi biski bailiukas Juokiasi O del to jei nepraeis parodose uz pirmaujanti, man abidos nebus, ne del to as ji emiau Girtas Apkabinimas

Del to ne delto koks skirtums Apkabinimassvarbu mielas Buliukas Cha chaO del parodu,kadangi jis is kitur tai kergtis galetu,bet jei bus prastas tai…pats supranti Mirkt

kadangi tu Karpistas, pavadink Kabliu Cha cha arba Vobleriu Cha cha

Gerai Juokiasi Vobleris Gerai