Klausimas del APD

Klausimas del APD

Kai imeti D arba R pavara automatinej greiciu dezej ir iskarto masina pradeda judeti, zodziu reikia prilaikyt su stabdziu jei nori vietoj stovet. ar cia gedimas ar taip turi buti? jei gedimas, kaip tai isprendziama?

taip turi but. Taip

dar keli zmones patvirtinkit, kad 100% isitikinciau Nekaltas

Aisku,kad viskas taip ir turi but Taip paklausk dar,ar galima automata uzstuminet Cha cha

Aisku,kad viskas taip ir turi but Taip paklausk dar,ar galima automata uzstuminet Cha cha

APD pirma pavara neissijungia! (nebent yra padetis E), tai jei velka- normalu!

Ką tu čia paistai durniau Apakęs…ir prie ko čia E padėtis ??? kas ką velka ???

Ziuriu burtiniks jau ne vienoj temoj burtus meto. Cha cha

Taip Naujas klounas forume… Cha cha

automate E padeti matei?! avepeza tu!!

Mačiau,pas mane tokia Taip na ir kas ??? nori pasakyti kad jeigu nėra E (aukštinančios pavaros) tai nėra ir pirmo bėgio ??? ???_ ???Slėpkis asile…

jei APD yra E, tai ji ne aukstinanti, bet isjungianti pavara sustojus! pats tu gyvunas!

APD pirma pavara neissijungia! (nebent yra padetis E), tai jei velka- normalu! Ką tu čia paistai durniau Apakęs…ir prie ko čia E padėtis ??? kas ką velka ???automate E padeti matei?! avepeza tu!! Mačiau,pas mane tokia Taip na ir kas ??? nori pasakyti kad jeigu nėra E (aukštinančios pavaros) tai nėra ir pirmo bėgio ??? ???_ ???Slėpkis asile… jei APD yra E, tai ji ne aukstinanti, bet isjungianti pavara sustojus! pats tu gyvunas! Apakęs Apakęs Apakęs Na tu ir ■■■■■■ Cha cha E- nuo žodžio ECONOM,tai aukštinanti pavara,kitose mašinose ji žymima OD(Over Drive)…sakai kas savaitę i vokiečius važinėji ??? turbūt traukiniu… Cha cha

Ką tu čia paistai durniau Apakęs…ir prie ko čia E padėtis ??? kas ką velka ???automate E padeti matei?! avepeza tu!! Mačiau,pas mane tokia Taip na ir kas ??? nori pasakyti kad jeigu nėra E (aukštinančios pavaros) tai nėra ir pirmo bėgio ??? ???_ ???Slėpkis asile… jei APD yra E, tai ji ne aukstinanti, bet isjungianti pavara sustojus! pats tu gyvunas! Apakęs Apakęs Apakęs Na tu ir ■■■■■■ Cha cha E- nuo žodžio ECONOM,tai aukštinanti pavara,kitose mašinose ji žymima OD(Over Drive)…sakai kas savaitę i vokiečius važinėji ??? turbūt traukiniu… Cha chaDekui, verimo nereikia! pats nors karta APD, E padeti matei?

Tu kartais ne aklas ???paskaityk aukščiau…

sitas burtininkas laxanulsa visose temose Cha cha

Paskaiciau Juokiasi Sierra Juokiasi

uztenka cia rekti nusiraminkit gyvenkit draugiskai Tūsas

Tau naujiena “automatas” Sieroj ??? Mirkt priimk mano gilią užuojautą Drovus