Klausimas bahuram...gali ir merginos prisijunkt

???Klausimas bahuram…gali ir merginos prisijunkt Šypsena Baisu

KAIP JUM PANOS SU TRUMPAIS PLAUKAIS?!
(ta prasme labai trumpais,o ne iki peciu)

man tai asmenishkai nelabai patinka…Veee

Matau kad kai kurie nelabai suprato…Šypsena trumpi plaukai - tai 1 arba 2ju centimetro…Mirkt

Ziurint ar jinai labai grazi Mirkt DrovusNiam niam

na reikia ziureti kaip plaukai tinka zhmogui,o ne koks ju ilgis…Liežuvis

kaip kam patinka, kitiems gal ilgi nepatinka Mirkt

Kartais atrodo neblogai. Bet vistiek, savo pana (ar juo labiau zhmona) isivaizduoju tik ilgais tamsiais plaukais (dievinu brunetes, o jeigu dar melsvom akim tai ishvis adagio Girtas)

manau kad nedaznas savo idealia pana isivaizduoja trumpu plauku…Šypsena

jopsikmatCha cha ir as ta pati norejau sakyt…

oi ne su trumpais paluakis panos tikraji Veee man tai labiausiai patinka kai merginu plaukuciai buna taip mazdaug iki peciu na gali buti ir biski zemiau uz pecius

geru minciu cia maciau - jei mergytei netinka trumpi plaukai, tai tinka ilgi (na nebent niekas netinka). O asmeniskai man tai "ne berniukiska" sukuosena graziau.Kazkodel ta moteriskumo dalis man patinka.

jomajo norejsau sakyt taip kaip kiti reik zek kaip tinka plaukai zmoguij

Niu kaipNekaltas… Cia pirmiausia klausimas, ar tinka tai panelei trumpi plaukaiNekaltas… Buna, viena ilgais jau taip be rysio atrodo… Nusikerpa trumpai-Gerai! O kita- atvirksciai- ilgais kaip AngelasŠypsena
Be to, kirpejo patirtis irgi daug reiskiaTaip

jei tinka - Gerai bet aš asmeniškai trumpai nesikirpčiau Nekaltas

o man mano plaukai patinkaNiam niamCha cha

100% pritariu

TaipTaipTaip

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

hm… kiek dar galima kurti temu apie plaukus?..Nekaltas tokios temos mane nervina…Pavargęsvientik del to, neatsakysiu i sita klausima…

man nelabai patinka

siaip nelabai megstu trumpaplaukes, bet buna isimtiniai atwejai kai jom labai tinka trumpi plaukai.

man ilgais labiau patink Šypsena