Klausimas apie prezervatyvus[tikiuosi jus zinosit]
o klausimas toks. Man atrodo, jog perzervatyvu buna yvairiu dydziu,o man reik didesniu nej tie, kurie tarkim ykyriai ziba prie Maximu kasu. Ar galima gauti didesniu prezervatyvu? Is kur zinot kad jie bus didesni(parashyta ant pakuotes?)? Zodziu, kas zinot, please, pasidalinkit info.
vaistinė… sexšopas dar gali turėt…
esu girdėjęs, kad pirmas prezervatyvas buvo pasidarytas iš avies žarnos, pabandyk kokią arklio ar karvės žarną, manau turėtum rast tinkamo kalibro
moterisku prezervatyvu maximose nebuna - nepusk.
pavlucho gal mergiotės klitoris bibinis
Ir dar agromnas it cukinija…
mergialai beda, o jus zarna, cukinija…
kiek anatomijos turejai? klitoris gi nesaudo blin.
arba čia tas atvejis kaip su vienuole, kuri pagalvojo, kad saugumas svarbiausia, maudama 3 prezervatyvą ant žvakės, tik šiuo atveju, tai gali būt kas nors didesnių gabaritų nei nekalta žvakė
tavo juokeliai
ir tu
vaikiski balionai turetu tikti, yra visokiu dydziu.
Vyraj, bajkit cia!!! Apie moterishkus prezikus nekalbam!!! Mano drauguj tie standartinai per mazi… Kurgi ieskot didesniu?
susirask baltaodi drauga. nexj cia bl… zmones standartine guma ant galvos uzsimauna, o cia ant pimpalo netelpa? galva issitrinkit vaikai…
Jei per mazi tai tedu dedasi baliona
Tavo komentarai ir debiliškos ikonėlės, kad ir kaip bebūtų, keliom eilėm žemiau, nei jis…
Pavlucho ligų profilaktikos klausimas irgi labai aktualus, kapišonas ne tik nuo neplanuoto nėštumo saugo
geriausia tai lipne juosta uzrisk, irgi veiksminga turetu buti
Nejau niekas nebuvo susidures su tokia situacija?? Mauni mauni, ta prezervatyva, o jis kajp nesimauna, tajp nesimauna…o jau kaj galu gale uzhsimauna, taj buna toks uzhverztas, kad net baisu, kajp jis sugeba su manim myletis…