nu jeigu ten prie oro filtro tai ten turetu siaip but laisvos eigos voztuvos arba oro padavimo reguliatorius bet siaip jeigu ji atjungi masina turetu vestis vistiek
Ot, vyrishkiai, kaip jum niageda, chia kitose temose tech. dievukus vaidinat, o merginai padeti net neagalit ot, gal pasakykit tada kas ten negerai ar panashiai, ir nesishaipykit kai zhmogui beda atsitinka. As, deje apie auto varikli ishmanau tiek pat kiek ir apie mechanini runkeliu sodinima, taigi negaliu niekuo padeti…
Jei parasysit kam jis reikalingas , tai as taip galvoju kad lengviai yra susigaudyti nuo ko pradeti taisyti , tas zmogus kuris man taiso masina nesupranta kas tai yra ir as taip sugalvojau kad jam siek tiek padesiu nors taip issiaiskinus kas tai yra , ka jis daro ir nereikia cia saipytis jei kazka nesamoningo parasiau as gi nesu koks mechanikas , aprasiau kaip man atrodo .
Pas mane tautomobilyje yra panašus keramikinis “vamzdelis”. Tai keramikinė varža. Reikalinga kuro siurbliui. Irgi randasi netoli oro filtro. O tau nesikūrė dėl blogo kontakto jungtyje.
Jei daugiau problemų bus su “liūtuku”, tai kreipkis, kur bole nurodė. Ten chebra sava ir dar lipduką gausi
As tokiu atveju ilgai negalvociau. Is karto nuvaryciau masina i autoservisa. Kam tos problemos? Manau seniai praejo laikai, kai kiekvienas automobilistas pirkdavo masinos ardymo knygas ir patyliukais ardydavo viska garaze…
As jau tam forume parasius, tik gal mano klaida , kad i savo sena tema parasiau "Ka reiskia uzsideganti raide K,Pezo 309" nes man ir prasidejo visos problemos nuo to.