Klausimas apie Pezo 309,aprasiau detale ir noriu paklausti kas tai?

Klausimas apie Pezo 309,aprasiau detale ir noriu paklausti kas tai?

nu jeigu ten prie oro filtro tai ten turetu siaip but laisvos eigos voztuvos arba oro padavimo reguliatorius bet siaip jeigu ji atjungi masina turetu vestis vistiek

Ua-ha-ha-ha!!!.. Cha chaCha chaCha cha

Nu dovanokit… Nesusilaikiau Cha chaCha chaCha cha
Khekhekhe ŠypsenaŠypsenaŠypsena

a kas tau ish to, kad zinosi kaip tas daiktas vadinasi?..nuo to peziukas vaziuot neprades…

Ot, vyrishkiai, kaip jum niageda, chia kitose temose tech. dievukus vaidinat, o merginai padeti net neagalit Liežuvis ot, gal pasakykit tada kas ten negerai ar panashiai, ir nesishaipykit kai zhmogui beda atsitinka. As, deje apie auto varikli ishmanau tiek pat kiek ir apie mechanini runkeliu sodinima, taigi negaliu niekuo padeti…Nustebęs

Jei parasysit kam jis reikalingas , tai as taip galvoju kad lengviai yra susigaudyti nuo ko pradeti taisyti , tas zmogus kuris man taiso masina nesupranta kas tai yra ir as taip sugalvojau kad jam siek tiek padesiu nors taip issiaiskinus kas tai yra , ka jis daro ir nereikia cia saipytis jei kazka nesamoningo parasiau as gi nesu koks mechanikas , aprasiau kaip man atrodo .

Koks variklis?,metai?

http://peugeot.klubas.lt Ten eini į forumą ir klausi. Pas mus nemažai 309’ų savininkų, tai gal kas nors ir žinos. Sėkmės.

Pas mane tautomobilyje yra panašus keramikinis “vamzdelis”. Tai keramikinė varža. Reikalinga kuro siurbliui. Irgi randasi netoli oro filtro. O tau nesikūrė dėl blogo kontakto jungtyje.
Jei daugiau problemų bus su “liūtuku”, tai kreipkis, kur bole nurodė. Ten chebra sava ir dar lipduką gausi Mirkt

ddt nezvenk, nes mergina teisingai aprase ta daikta, netgi labai tiksliai yra ten toksai. Tiesa tikslios jo funkcijo sdabar nepamenu, bet suzinosiu.

J.

Tikrai ten yra tokis daiktas. Ir ko gero tai, kaip Foxas rašė, keraminė varža. Tik kam ji skirta tai nežinau.

As nesityciojuosi. Man tik labai patiko budas, kaip sita daikta aprase Cha chaCha chaCha cha

As tokiu atveju ilgai negalvociau. Is karto nuvaryciau masina i autoservisa. Kam tos problemos? Manau seniai praejo laikai, kai kiekvienas automobilistas pirkdavo masinos ardymo knygas ir patyliukais ardydavo viska garaze…

As jau tam forume parasius, tik gal mano klaida , kad i savo sena tema parasiau "Ka reiskia uzsideganti raide K,Pezo 309" nes man ir prasidejo visos problemos nuo to.

ilgai skaichiau kol supratau is ko juoktis "pas mane" :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Girtas gera muzona groj