Klausimas apie lupine armonikele

Klausimas apie lupine armonikele

Ar kas nors moka tikrai gerai groti? Stai man Amerikoje draugas padovanojo ir teparode kaip laikyti ir viskas…Siaip jau puse velnio dabar cirpinu Šypsena, bet savamokslis. Tad gal kas is tikrai mokanciu gali kuo nors padeti daugiau Šypsena. Pastaruoju metu grojimas armonikele vis labiau ir labiau veze, noriu ismokti daugiau.

nu nzn, kazkaip man ta armonikele ne prie sirdies, bet gal tik todel kad nesu grojes Šypsena ka as zinau, sekmes mokantis ir gal patapsi pasaulinio garso muzikantu kaip stakenas Cha chaCha chaCha chaCha cha

Xexe na i Stakena nesilygiuoju, bet siaip tikrai faina draugu buryje pacirpinti, bet jau nusibodo kai repertuaras ypac skurdus, o improvizuojant tai Apakęs. Stai ir klausiu megstanciu ir prijaucianciu.

Pritart tai pritariam ir vezaGeraiMirkt Siaip rekomenduociau pasiziuret filma KRYZKELE(niaaaaaaNe cia ne tas kur RYTNEJ SHPYRST vaidinaNe ten paskaota istorija apie bichely,kuris gitara labai norejo ismokti groti bliuzaAš nekaltas ir sutiko sena negra ,su kuriuo keliavo per festivalius ir kabokus .O tas negras neeeeeeeeeeeerealiai armonikele graziai vareApakęsApakęs Zinau tiksliai,kad gitaros soliakus filmui yrase JOE SATRIANIKietas

Koks sakei to filmo angliskas pavadinimas? Parsisiusciau…

Sorius ,english name`o nepamenuNe Rode jy LNK by the way,tai perversta y KRYZKELE

siaip man tai irgi fainas dalykas atrodo lupine armonikele nes mazas dalykas ir visai graziai galima pagrot

Randi kuo mokytis grot… Gitara imtum pabruzint tai nors idomu ir grazu butu… O cia su kazkokia lupu grajka tikrai nieko gero…Šypsena

Hmm na pries gitara nieko neturiu ir visai noreciau ir ismokti groti, bet neturiu galimybiu: nei gitaros, nei laiko, nei mokytojo Šypsena, o stai armonikele tai be reikalo nuvertini, palyginti paprasta bet grazi melodija gaunasi Cha cha xexe pasvaigau atrodo as cia Šypsena))

Na, mano žiniomis ten STEVE VAI ir RY COODER pirštų garsai, o ne SATRIANIO. Bet kokiu atveju filmas tikrai geras buvo ir dabar niekaip negaliu jo niekur rasti Liūdna

wat groju gitara kaip ir…ir blyn… noriu garmuoshke loopinia ishmokt grot…nusipirkau…ale kad bbienes kokios tai gawnas Mirkt improvizuot bandau…vienam ishejna…a su gitara suderint…****u pyragaij gawnasi Šypsena gal yra kokios literaturos or smth ? ar info ant interneto ? meskit koki linka Mirkt

Va va ir as to paties bandau surasti…su improvizacija tai…gh gh gh Blogai

Jo, zhiurek nepavirsk i StakenaŠypsena)Shiaip kazn, ish tikruju tos visos armonikeles man ne prie shirdies…Šypsena

Atrodo nera armonikeles myletoju bangoje (arba labai jau uzsikase kazkur). Beje skeptikai ar kada nors realybeje girdejot grojanti armonikele? Turiu omeny tikrai mokanti, o ne pradedanti.

pilnai sutinku … garmoshke tikrai geras daleekas … beto dar ir kompaktishkas Šypsena

ai tiesa del linku :
http://www.harmonicalessons.com/links.html
ir
http://www.harmonicalinks.com/

shituse abejuose rasi pakankamai linku … o jai mokeetiz tai Harmonicalessons vienas gerewsiu kuriame pilnai ishdesteeta visa infa … sekmes

NU ash to filmo viso nemachiaw, bet machiaw gera ishtrauka,kaip tas vaikis parode klase bare su gitara pavares nerealiai. Beje,ten solo igrojo Steve Vai . Beje,pats ir vaidino shiek tiek tame filme. Tikraj norechiaw pamatyt visa ta filma, nes man,kaip gitarisui,labai idomu. O jei del lupines armoshkos,taj mano brolis per Deep purplus Lietuvoj pagavo mesta lupine armonikele taj bishki prasikale. Zhinaw,kad sistema - tai oro itraukimas ir ishkvepimas. u nzn,reik grot grot ir ishmoxiŠypsena

filmas vadinasi "crossroads"…gitaru partija atlieka steve vai…pagrindinis "vaikio" "arkliukas" buvo: "eugenes thik bag"…lupine armonikele…hm…geras daiktas…kazkada turejau…bandziau groti…bet be literaturos, be mokytojo, be nieko nelabai kas…tikiuosi tau geriau iseis…sekmes…mes su tavimi…

Xexe klydau pasirodo…dar ne visi armonikikes myletojai nudvese, o tau WooDooMan labai aciu uz linkus Šypsena bent kazkas jau yra…s’tarka…gal kada susieisim ir dviese papusim? Šypsena) Atrodo ir lygis panasus bus Šypsena)