Klausimas apie CygWin - Linux emuliatoriu

Klausimas apie CygWin - Linux emuliatoriu

Sveiki,
Na klausimas skamba gan kvailokai man paciam, bet reikia gi kaskuo imtis. Nzn kaip jus {kurie naudoja CygWin(Linux emuliatoriumi)} su juo dirbate, turiu omenyje kad pvz DOS’e man labai truksta scrollbar’o gal jus esate rade kokia iseiti? (tik plz nesakykit kad naudoti normalu, linux nes siuo atveju man butent reikia CygWin)
Dekui is anksto.

nu tai kokios problemos?

Paprastai, norit pasiziureti programos parodyta teksta daroma taip:

programa | less

Taip pat gali pabandyti zvilgereti i programa ‘screen’ (nors del sitos neisivaizduoju ar tau padetu)

kokiam dar DOS’e? Nesu matęs kad per CygWin leistų DOS’ą :slight_smile:

jis turbut turi omenyje shell’a Cha cha

windowsinis cmd turi scrollbarus, paieskok.
gali kam nors praversti:
http://mode.esu.as/gnuwin/
GNUWin II is a free softwarecompilation for Windows.

Na as cia kaskaip ne taip issireiskiau. Pvz as kanors darau atsidares cygwin.bat ir noriu paziureti kas vyko anksciau, tam butu ne prosali scorllBar’as arba nucopint kanors is to lango taippat neina. Gal as tik nezinau kasko? Ar yra kitu budu.

Tai ir daryk:

[quote]cygwin.bat | less
[/quote]

Sita komanda veikia taip:
visas cygwin.bat parodytas tekstas perduodamas programai less, o programa less leidzia vazineti i teksto virsu apacia tiesiog naudojant rodyklytes

Aciu. O apie copy tai turbut nere tokio dalyko ar ne?

Copy-paste?
Taigi kiek suprantu tu visa sita reikalai bandai uzleisti is po windows’u dosiniam lange. Tiesiog paspausk Alt+Enter (Kad langas pasidarytu ne per visa ekrana) ir tada spausk Alt + Tarpas + E + K, su pelyte pasizymek tai ka nori nukopijuoti ir spausk enter.

Nueik i kur nori ir spausk Edit -> Paste

Kitas budas

uzleidi faila

[quote]manofailas.bat > output.txt
[/quote]

Kai vykdymas baigiasi su bile kuria windowsine programa atsidarai ta txt faila ir kopijuoji is jo kiek tik nori i kur tik nori

Aciu labai.