Klasiokai nenori su manim bendrauti. Padekit...

Klasiokai nenori su manim bendrauti. Padekit…

noreciau kad man padetumet Šypsenasu manimi beveik visa klase nedraugauja as jiems lig iskirtine. noreciau kad padetumet susidraugauti su jais.charakteri bandziau keisti.

Ir tu nedraugauk ziurekit kas ilgiau ishtemps… Aš nekaltas

kad jau 2 metus kenciu ju apkalbas

Nzn,nzn…Aš nekaltas Ir ka gi galeciau tau patarti?.. Tiesiog idomu butu suzinoti kuo tu jiems neitinki, o tada ziureti Taip

idomu kaip jie tave apkalba Aš nekaltas

O tu mums nupasakok kaip tau atrodo del ko jie su tavim nedraugauja ir kaip apsneka,tada as tau kaip galesiu taip padesiuMirkt

as tiesiog nzn tik turiu drauge su kuria pratoje klaseje vengeme viena kitos ji pasakoja kad apklabinejo …manau kaltas mano jautrumas jo atsikratyti tiktai negaliu Graži

Niu jei 2 metus tai gal sule reiktu keisti? Labas

o gal pabandyk pakeisti sule…padeda,is patirties sakau Šypsena

keisti nesinori…

nu sules keist tikrai nereik! tvarkykis pati savo xarakteriGerai

sakiau keiciu!ir keiciau jau esu daug pazengusi Cha chair manau kam man tie draugai jei gali ramai buti viena skaityti idomia knyga…nors ju visada reikes

Tai jei su tavim nebendrauja kode nenori sules keist?

Supranti jei tu sakai kad charaktery bandei keist, ir vistiek nieko, tuomet bandyk ieshkoti kitos iseities…Viena is ju tau pasiule keisk mokykla…Sita iseitis tikraij padeda…plius jei tu pati nenoresi nieko daryti, tai savaime neisnyx tavo problemos.Bet geriausia nebegti nuo savo problemu…Visu pirma sunku mums visiems tau patarti nes nezinom kokie santykiai tarp taves ir tavo klasioku, antra nezinom kodel viskas taip, juk pvz tu issakai viska tik is savo poziciju…Sunku ka nors patarti…jei tu nuosirdziai bandai pritapti prie ju jau 2 metai, tai gal tavyje truksta to noro ar tavyje yra problema (tavo elgesyje)…as tiesiog bandau apgalvoti visas situacijas kodel? mano klaseje yra irgi viena tokai Moterys…niex su ja nenori bendrayti…kodel? gal tai ir kvaila kitu poziuriu bet su ja padiskutuot neimanoma iskart rekia, puola i akis…(yra kazkam dreskusi per veida), nusisneka, megdzioja kitus vien todel kad butu nors truputy i mus panasi…Tai tikraij klaidinga, nes tikraij niex nenori buti kopijuojamas…O jei trumpai ka cia pasakiau tai mano butu pasiulymas pereiti i kita mokykla.

soriux,tada as jau niekuo nepadesiu Mirkt mano xarakteris visiskai kitox nei tavo. man zymiai idomiau pasitoosavot su draugais nei sedeti vienai namie apsikabinus knyga Liežuvis

siaip man 12 metu ŠypsenaMirktGražiGražiir nemanau kad man reiktu keist sule jauciu reik kaip nors klase suerzint ir pakist ka nors kita ir supras ka reiskia draugyste

na tik nebutina tokiu nesamoniu daryti. pati turi keistis o ne kenkti kazkam Taip

as nekenkiu

Jo musu klaseje irgi yra kelios tokios mergaites bet viena mes tai tikrai nekenciam ir turime del to priezasciu!Taip