Klasika

Klasika

auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1592389Jamam? Nekaltas

uz tiek monetu, tai manau ka nors geresnio pasijamciau, su kuo kasdien lakstyt galetau Cha cha

Bet demesi labiau trauktum negu koks naujas B e M y W ife ar mersas Gerai Cha cha

masina perku del saves ir noriu kuo daugiau komforto. sitam vezime, kazkaip nesitiki, kad yra bent laselis to ko man reikia Juokiasi

o ri siaip, manau, kad daugiau demesio susilaukciau koki SL mersa zydrai ar ruzavai nusidazes Cha cha

Nu tik nezinau ar ji geriau varikliu vezt ar arkliais traukiama… Nekaltas Juokiasi

idomu kokios sanaudos jos Šypsena

to trulikas blogai tu manai… ir tavo mastymas visai man nesuprantamas… Vertas demesio sitas automobilis todel, kad: 1) toks auto ne kasdien ir ne kiekvienam savaitgaliui 2) busi isskirtinis ir greiciausei turesi tik vienas toki automobili Lietuvoje, o gal net ir pabaltijyje 3) Puiki investicija jai automobilius bus tinkamai priziurimas 4) tu nuipirktum ir tuo labiau neislaikytum jo… Cha cha ir bet koks abl;omukas su SLK sugebetu islaikyti ir tinkamai eksplotuoti toki automobili. 5) Turesi malonu bendravima su issilavinusiais ir idomiais zmonemis kurie irgi vairuoja tokius autmobilius ir t.t.

• jei idomios kuro sanaudos tai tu nepasiruoses tokiam automobiliui Cha cha kai perki ji tau nesvarbu kiek kuro ryja ir kiek deteles kainuoja

as tik tarp kitko pasidomejau. gyvenime tokio nejamciau sau. man paprasciausiai nereikia jo ir nera idomu