Klases susitikimas
Pribrendo laikas pamatyt klasiokus. Penki metai po baigimo praejo… Kaip pas jus praejo tokie susitikimai? Ar buvo geras “tusas”, ar jausmas, kaip svetimiems zmonems susitikus?..
liepos pradzioje buvom susitike po 6 metu - nebuvo tik vieno zmoguciaus,nes jam netiketai pasitaike sansas isvaziuoti i Norvegija,o siaip viena klasioke gryzo is Anglijos,kita is Graikijos,visi suvaziavo is ivairiu kampeliu. Pradzioje buvom gamtoje - alutis,saslykai ir t.t.velaiu velai vakare pirtele…zodziu gerai pasedejom…buvo apie ka pasneket
Praėjo lygiai vieneri metai nuo mokyklos baigimo. Visi dar nebuwom susitikę. Šiaip susitinkam su keliais, su kitais, bet visi į vieną krūvą - to dar nebuwo. Gal būt dar ir anxti…
Praejo maziau nei menuo kai baigiau mokykla. Kaip manot gal jau reiketu daryt klases susitikima?
pas mane tas pat… bet mes jau is pat pradziu susitarem, kad po 5 metu bus susitikimas… aukletoja dave vyno diziuli buteli saugoti tuos 5 metus, tai paslepiau spintoj ir jis ten guli… oij bus issilaikes
jau buvo du susitikimai baigus mokykla… o ta mokykla pabaigiau pries metus
Jau buvo vienas susitikimas, o mokykla baigiau priesh menesi jei rimtai ,tai ar jus registruojates klase.lt ? Ten labai geras puslapis, ypac po keleto metu, kai visi bus labiau atitole…
Mano klase ten jau uzsiregistravo.Siaip mes susitarem susitikti kiekviena geguzes menesi…
Na, mes kazkaip taip konkreciai nesitarem Susitikimu buvo ir per tuos penkis metus, tik man niekaip nepavykdavo sudalyvaut, nes isvaziavau gyvent ir studijuot i kita miesta…
pas mus metai jau praejo. bet netraukia susitikt beveik visai. susitinku tik su tais su kuriais geriausiai suejo o ant kitu tai bbd
mes jau planuojam
nors baigem mokykla praejo tiek pat laiko…
pas mus susitikimai irgi kasmetai (baigiau pries 3 metus) bet bendra kalba rasti sunku…
Taigi - man tas ir idomu. Kazkaip kai pagalvoju, tai net biski nejauku darosi - ar nebus toks jausmas, kaip su svetimais zmonem bendraut…