kitu kampu

kitu kampu

gerai gad nebuvau

turbut vienintele foto kur esu… Liūdnas

Bocius, ir kas cia gero? Nekaltas

atrodo tuomet graikas ir edziu ruoses taba uostyt Šypsenanu itraukiau as tai net apsiverkiau Cha cha

MyBoy atrodo tiesiog tuoj kaip duos tam fotikui Kanda kuris ji iamzint nori Juokiasi Angelas

vitulia,as isvis man rodos niekur net nepakliuvau,dar ieskau,viltis mirsta paskutine Cha cha

nu kam taip ziauriai tas fotikas tai Cha cha nu taip neidomu o gal jis duos tam fotikui batareiku? kas cia sake? vargsas as neturiu ka valgyt tai baterikas kramtau?

ir kam tu cia adresuoji,aiii…? Cha cha

manes klausi? nzn kam sau? nu visiems gal? vat nepamenu kam tai adresantas mane pats susiras ir prisipazins Šypsena

spygliukas tai gero nes buciau tikrai blogos nuotaikos … nenorejau biesintis del to nejau don’t like valentinke

Bet ta reklamine lenta skaudziai trenke krisdama Nustebęs

Juokiasio as nesupratau kam tu ja kabini? juk vel galejoskaudziai trenkt Cha cha

taip tau ir reikia Cha cha

uostomas tobakas rulez!!! kur jo galima gawt? Šypsena

parduotuveje Cha chanu niuxnul ja net apsiverkiau Juokiasi

vat ka padaro alaus bokalas kitu kampu pradeda ziuret i viska Cha cha

pala pala kokioj da parduotuvej? ka typo jy gali bile kurioj tabako gaminiu pardoy isigyt? hemm kazkada buvo laykay kai tai buvo uzdrausta… ryt lexiu y parduotuve Mirkt))

tabako parduotuveje pabandyk laime akrolio tabakelio parduotuveje

to bocius nesinervuok sitaip, o kad ta reklama krito, tai ne vien ant MyBoy, o ir ant kitu, kurie salia buvo Nežinau ir visai nejuokinga Ne