kita kambario puse
sofa gaunasi tiesiai pries zidini (nekreipkit demesio i bardka-remontas eigoje)
Tas “nekreipkit demesio i bardaka” tai turbut lietuvisko kuklumo israiska, kadangi bardako nei pro kur nesimato
na kadangi as zinau,kad uz sofos ten kruva slamsto sukrauta,tai man atrodo,kad matosi o ir tos lentos prie sienos
anyway,klausimas buvo kitoj foto prie zidinio
pamacius tokias palmes is karti atsimenu Tunisa,kai lakste berniukai pakrantej ir rekavo " palmi palmi palmiiiiii"
grieta,as irgi taip laksciau aplink ta palme kai man ja padovanojo
as nekabinciau nieko visgi virsh zhidinio. va vietos uzh sofos ant sienos - daaaaxyga. ten ir kabinekis. pagrindinis PAVEIKSLAS yra zhidinys
as ant sienu nieko nekabinsiu,nes cia dar nebaigtas vaizdas-bus dar ilgos lentynos vos ne per visa siena,tai butu perkrauta,jei dar ka kabintume… o apie paveikslus tai as irgi kazkaip byski skeptiskos nuomones,uztat ir mastau,kad gal veidrodi kabint-erdve dar praples,o be nieko kazkaip tustokas tas zidinys-vis delto labai aukstos lubos kambary…
grazu, pakeisciau tik geles vazona
man asmeniskai veidrodziai visur kitur nei vonioj ir rengimosi kambary, yra negrazu, nes neturi prasmes jie kokiam gyvenamam kambary buti. geriau nuotraukos seimos, draugu. bet jei tau patinka, tai pirmyn.
nu nifiga bardakas, pas mane tokia tvarka buna tik pora kartu per metus
Romanowaz,tu nematai kas uz objektyvo-t.y.man uz nugaros
salta kaskaip jokio jaukumo