Kinu maistas: kur geriausias ?

Kinu maistas: kur geriausias ?

Sveiki,
nemazai temu yra apie kinciku virtuve, bet kur jie lietuvoj geriausi pasidalinkit ispudziais.
Pats esu bandes akropoly mao atrodo vadinas. vienas didelis nusivylimas.
taip pat ish forumo atsiliepimu susiradiau ispudi kad canas irgi nekas.
Pamenu USA kinu maisto kainos buvo labai prieinamos, ir skanu (priesh pora savaiciu prahoj irgi teko. labai neblogai)

Taihis, kur geriausias kinu maistas marijos zemeje, ir kaip ten kainos ?

diewinu kinu maista!!!ypac wistiena saldziarugsciam padaze!!!Niam niam
tik wa neprisimenu adreso Cha cha

Akropolyje Nepatiko.

Naugarduko g. "Rytai"

Akropolyje man irgi nepatiko. Isizeidziau, kad negavau lazdeliu. Visa savaite treniravausi Piktas

Nors nesu didelis kinu virtuves gerbejas, bet kartais (ypac savaitgaly po smarkesniu vakareliu Cha cha) tenka apsilankyti. Grynai subjektyvi nuomone - Akropoly liudnai, Chanas - dar liudniau Blogai. Anksciau patikdavo Shanxajui prie Operhauzo, bet ten tokia valgyklele primena (nezinau ar jie dar dirba). Puse velnio pasirode Chili Kinija Zhirmunuose. O labiausiai patinka Algirdo gatvej Pekino antyje - daugiau kaipo alternatyvu ir nebeieshkau, bo kiniechius aplankau max 1x per menesi.

man ir akropoly nepatiko, ir visai ne del lazdeliu. paprasciausiai buvo nesknu.

niu zmones, negis niekas kaune nezinot normalaus kinciku restorano ?

uo, kazhkada buvau, bet taip seniai (pries 5-7m ?), kad nebeprisimenu - kaip ten kokybes / kainos santykis?

Kokybe auksta, kainos puse velnio, gal kiek aukstesnes kaip kitur, bet nebrangiau nei Pekino antyje. Tavo minetam Shanchajuj man irgi pasirode, kad pagal kainas pakankamai auksta kokybe neziurint i siaubinga interjera ir gan prasta aptarnavima.

Geriausi kiniski restoranai- Kinijoj Cha cha

labai rekomenduociau gana padpolna kinietiska restoraniuka salia buv.Lietuvos viesbucio Taip Tame paciame pastate kur ir Italiska smukle, kabo kinietiski raudoni zibintai - turetumet pastebeti. Interjeras toks so so, bet maistas labai geras, nebrangus ir nemazos porcijos Liežuvis
patikekit buvau visuose kinietiskuose Vilniuje, tai sitas ir "Rytai" neprilygstami ! Myliu

Klaipedoj is visu lankytu geriausias (deja brangiausias) Teatro aiksteje…

keliose vietose teko ragaut kinietisko maisto,nezinau bent man tai nekaskas nieko ispudyngoNebet valgyt galimaCha cha

Pastebejau keliaudama,kad kuo pratesnis interjeras kinieciu uzeigose- tuo geresnis maistas.
Vilniuje-"RYTAI".

Man tai labiausiai patinka Pekino antis Algirdo g. ir Auksinis feniksas Gedimino pr. - nors kainos cia ir ne maziausios taciau maistas tikrai geras

tai negis niekas kaune pas kincikus nevalgo ?

niu ash pastebejau kad man labiausiai patinka kinciku maistas… kur palamai interjero ner. tik ishsineshimui viskas. bet cia tikriausiai todel kad ash pieskonius megstu Cha cha o shiaip nesu labai ishrankus. o kur te superduper interjeras… te buna ivairesniu produktu pasirinkimas… pamenu kashkada kulturingoj kinu knaipej… uzsisakiau kashka ish see food. gavau… ashtunkoji. bet mes cia ne apie tai Šypsena

Vilniuje
"Ling Tao" A.Jakšto gatvėj
"Trys klevai" Šv.Mykolo g. (bet šitam gan brangu)