Kino kurejai atsiliepkit!!!

Kino kurejai atsiliepkit!!!

Gal tarp jusu yra megejisku filmu kureju,kurie lanko filmavimo bureli?

Nejaugi tarp jusu nera nei vieno zmogaus,kuris butu sukures megejiska filma ir dalyvaves megejisku filmu festivalyje?

yra. tiksliau buvo… filmavimosi/filmavimo bureli lankiau ~6metu. teko pabuvot ir kino festivaliuose (megejishkuose). na tiesa zodiz "kino" cia gal ir nelabai tiktu. Mirkt visgi filmuodavom su video kamerom. o ka tu norejai suzinot is tu kurie lanke?

As pati lankiau toki bureli ir dalyvavau ne viename festivalyje.Butu idomu suzinoti nuomone apie ten rodomus filmukus.

na festivaliai tai man labai isiminti budavo… pirma nusigerdavom po to eidavom ziuret Cha cha kidin. shiaip nepatikdavo ilgi filmai Blogai apie 20min jau sux. visgi festivalis visa diena… be abejo, budavo idomu paziureti kaip reguoja i musu filmus xebra. o daugiau apie ten rodomus filmus… na nzn… budavo idomiu ir palikusiu ispudy, budavo ir tokiu kad nesuprasi… tipo menas. Cha cha aishq apie yspudingus prizus niekas ten net negalvodavo, dirbdavom is idejos Gerai Cha cha

Nesenai buvau kino megeju sajungos organizuotame megejisku filmu festivalyje.Buvo labai daug vadinamu menisku filmu.Norint juos suprasti,reikia gerokai stukteleti galva i siena Šypsena O ka daryti norint toki gilma sukurti tai as nezinau Nustebęs

daug Alus Alus Cha cha jo… tie festyvaliai ant lukishkiu aikshtes kampo esancio sajungos bustinej isimintini budavo. tikriausiai ir musu xebra ka nors pristate Šypsena nors idomesni yra kai tipo moksleiviu megejishki buna… Cha cha

beje weberis-gakl pats uzsemi restuoracija,zinociau i ka kreiptis

o tai paimti uz kiek ,tarkim iki 10 sukiu lt imanoma nmormalu?bou ieskau nieks neturi nors uzsimusk ,nebent sitas urodas Šypsena

Bent jau Kaune tai zinojau pora egzemplioriu. Jei butu buve imanoma paimti - butu MANO!!!

gal dar kas toki zima turi,kad ir geresnem stovy?