Kijevo mada

Kijevo mada

siuo metu madingiausi visomis prasmemis Kijevo boys bando nariai. Visas Kijevas uzia nuo ju muzikos ir vis mados zurnalai jiems lenkiasi.o vyrukai apsipirkineja padevalkese, vargo nemato ir yra isrenkami stilingiausiais metu zmonemis.

Nesuprasi…

ko butent? Šypsena

plaukai Gerai

visai gerai Gerai bet, tik užmetus akį, pamaniau, kad tas su raudonu - boba Cha cha

na bent ish shitos foto sprendzhiant tai manau kad yra stilingesniu Šypsenabet nesakau kad ir che blogai Šypsena

zinok nelabai ten ju stilingesniu yra.labai jau jie vis tokei blizgantis tie ukrainieciai. o vat sitei pateisina jiems duotda titula Ukrainoje.Sitoje fotkeje tai dar taip ramai apsirenge bet is tikro zmones tokie stilingi.labai nustebua pamacius,nes kiek teko rytuose lankytis tai slavu tautybes zmones kartais(net daznai pasakyciau) nustebindavo mane savo rubais Juokiasi deje blogaja prasme.

kad ir lietuvoj daug beskonybių stebinančių:} tenka pastebėti, kad daugoka slavų tarp jų

apsirenge kaip moteriskes Cha cha

Normaliai apsirenge, tik tas desineje atrodo kaip apsineses kuom tai, kad net remtis i draugeli reikia Cha cha

Nekaltas

Nesuprantu tokios mados.Tai arba būk vyras,arba… Kad užsidėjo moteriškas kelnes ir pasiėmė rankinuką,nematau nieko stilingo Blogai

tai kad ne rankinukai ten;))))

secondhand atėjo į madą? Cha cha nejuokinkit

Gerai

o kas yra ‘‘buk vyras’’?man tik siiap idomu.kas tai per rubai kurie parodo: ‘‘buk vyras’’? as cia jei ka nesidergiu, nesisaipau,neironizuoju.man idomu. Beje secondhandose galima tokiu dalykeliu rasti kad ohoho.ir tai bus vienintelis dalykas, daugaiu tokio netures niekas.manau tai ne tai kad madinga o siaip labai faina.

o tokia išraiška irgi madoj? Baisus Juokiasi

rankinukai ir ta “koža” Gerai

Jėga. ;O