Kieta pakaba - privalumas ar trukumas?

Kieta pakaba - privalumas ar trukumas?

Kadangi biski sioj srity nesigilinus esu, tai noreciau suzinoti, kokia situacija yra is tikruju.
Na minkstos pakabos privalumas kaip isivaizduoju, kad kaip laive plauki
o kietos, kad jauti kelia (nors ir pakrato)

o kaip yra is tikruju?

taip ir yraŠypsena sportine pakaba buna kieta, kad padidinti sukibima su keliu, stabiluma posukiuose. Komfortabiliam vaziavimui ji labai netinkaCha cha tam yra kitaip subalansuotos pakabos, kurios be kita ko yra minksesnes. Ji geriau sugeria kelio nelygumus, kuriuos visus dantimis jauti ant kietos pakabosŠypsena

trumpai butu tiek, bendra vaizda susidarysi.

tai as bendra vaizda tai turiu, norejau isgirsti nuomone is salies, nes musu masiniuke butent sportine pakaba… Tai draugai lazdavoja kad krato tipo labai… ir kieta pakaba tipo sh… o pvz man patinka. Kai vaziuoji pvz miske, jauti gerai kelia ir pan…

reik prisiruost kada nueit teises laikyt Laimingas

Atsizvelgiant i gatviu bukle ir maximalu leistina greiti tai tik trukumasMirktTaipLaimingas

tai cia skonio ir poreikio reikalas ar renkiesi sportine, ar komfortabilia. Neimanoma vienareiksmiskai pasakyti.

a man tai patinka kai masina kaip ikalta ant kelio stovi, o ne supasi kaip livas ant banguCha chakad ir pabilda truputi bet nors nelinguoja.

Lietuvoje trukumas, Vokietijoje (kur greichiai neriboti) - privalumas Cha cha
I LIetuva atvazhiaves amortikus ant pachios minkshchiausios padeties uzsistatau bet vis tiek atrodo kad be dantu tuojau liksiu…

Tai sakyk savo draugams kad nieko jie nenusimano Juokiasi Ir sakyk kad tau tai DIDELI specai pasakė Juokiasi

Man kieta pakaba - trukumas. Kadangi as megstu komfortiska, o ne sportiska vaziavima. Pavaziuok grindiniu senamiestyje ir palygink. Aisku, kur nors Vokietijoj autobane taip nekrato. Kita vertus, esant kietai pakabai, ji greiciau issibaladoja.

Kieta pakaba sukibimo atzvilgiu privaluma turi tiktai ant lygios dangos. Musuose tokia- retenybe. Kai ratai eina "skalbimo lenta" ar per duobes, kieta pakaba netgi blogiau- minkstos ratai geriau atseka kelia. Cia is asmenines patirties, su gerais prisiminimais apie Ziguliuka Cha cha
Komfortiskumo atzvilgiu turbut nei klausti nereikia Mirkt

gerewsia zinoma, kai yra galimybe reguliuoti…o taip, tai ash uzh kieta…

Musu keliuose trukumas! Kitur kur geri keliai priwalumas!

Na jei pvz auto suzemintas pakaba gali buti tik kieta. Kitais atvejais rinkciausi minkshta. Gaila dabar pasirinkimo jau nera Ne

nepyk Gyvatuke, bet as truputi pasilazdavosiu… o kam ten miske jausti ta kelia dantimis ? kieta pakaba tikrai ne po miskus skirta vazineti , nes dazniausiai dar ji buna ir suzeminta .

as asmeniskai taip pat link kietesnes pakabos- tik su protu. kratytuvo, kai visi daiktai masinoje dreba nenoreciau.

Kietesne pakaba - nuostabus dalykas mieste, bet bjaurus dalykas vazinejant duobetais ir misko keliais.

Pas mane normalaus kietumo pakaba, tai mieste ar trasoj labai smagu kai geresnis sukibimasTaipCha cha Bet jei išvažiuoju į kaimą ar į miškus, tada jau dantys tikrai kratosiCha chaBaisuGirtas

Pasikeisk amortikus i neisbegusius- vaziuosi minkstai ir nesisupsLaimingas