kiek win98SE uzima HDD vietos

kiek win98SE uzima HDD vietos

kiek win98SE uzima HDD vietos nes pas mane tai 3.42GB.susirupinau ar tai neperdaug

aisku, kad per daug Šypsena siaip Win98Se naujai instaliuoti uzima ~300MB

Cha cha pazek windows\system windows\system\32 windows\temp (trinka ka rasi)
po to pazek history explorerio,pazek coocies,pazek (taipogi trink abu)
gal apmazes,bet jei visoki sh raseisi i kompa,tai system katalogas bus miiilziniskas ;D
p.s. temp’o matytas rekordas buvo netoli 5 gb Cha cha Cha cha Cha cha

siaip as kai dedu custom install’a ir i harda is po formato, tai buna maziau nei 200mb…

Pas mane win98se uzima 1,54Gb o winXp 3,6Gb, reiktu harda formatuot Aš nekaltas

o pas mane neperseniausiai uziminejo 30Gb… Cha cha
kai ant desktop’o buvo filmu katalogas… Liežuvis

xaxa… na tokiais atvejais jei laikysim viska ant desktopo tai ir visa hdd uzhims… Seniau kartais priesh formatuojant c diska palikdavau ka nors ant desktopo, ir suformatindavau viska, uj po to keikdavausi, ir ne viena karta taip zhioplai daug info praradau, bet chia seniai, kai dar ant 98 sedejau… Šypsena
Shiaip tikrai pasitikrink ar c: windows temp katalogas nera prigrustas… Mirkt Ir c: windows temporary internet files, ten buna daug shlamshto Šypsena
Po velniais ko slashas chia neveikia? Piktas

siaip tai jei install bus pasirinktas maziausias variantas, tai apie 150mb berods

nu bajeris Cha cha perkeliau kelis filmus is desktopo ir mano windowzes uzima
733MbCha chaCha cha aciu visiems uz pagalba

Persikelk ir visas mp3, sumazes dar 500.

kaskoks nesveikas dekstope laikyti!

Na chia ne bajeris, kadangi tu laikydamas desktope failus laikai juos windows kataloge deskstop, pazhiurek pats c: ->windows->desktop ir pamatysi kad ten viskas guli kas pas tave ant darbastalio Šypsena

windowsai-kiek randa tiek ir uzima vietos… Mirkt

Visi tik istrink istrink geriau patartumet ka dar tenai pasideti.Cha chaCha chaCha cha