kiek turi duot?
aikstelej uzkabino sona, nubreze abejas duris, siek tiek ilenke, gaidiskas draudimas seesam duoda 200eur , dazytojas sako kad tikrai mazai, kiek realiai turetu ismoket
jei dazytojas sake mazai 200, tai galejo pasakyt, kiek uztektu
tai varyk i ju servisa ir paskui pskis prie dazu parinkejo ir prie kerzo ps.detales dazymas 550-600lt
tai va ir butu normali suma kaip dr sako 350 eur, ir siulo kazkokius gaidiskus servisus kur nudazys belekaip, savas zmogus padarytu gerai bet ir suma turi but normali is draudimo, su LD niekad nebuvo problemu visad pasiulo normalia suma , dabar cia kazkokia nesamone 180 siule poto pakilo iki 200 , nors matos kad durys lenktos, reikes dazyt puse masinos
stuka
ne pirmas skundziasi LD ismokom siulomom,su ergo isvis graudulys paliko. apie ergo gandai sukasi,kad molines kojos patapo…ant dienu is ergo skambino,siule draudima,masinai,lusnai,butui,gyvybei
tai kaip tik sakau LD duoda gerai, o tie kiti bta *pimp…*a ir t.t. nenori moket , gerai kad kasko nesidraudziau pas juos, SEESAM kasko pitakui 1lygio signalkes praso, kai LD uztenka 3lygio
Man siule 6000Lt, po nepriklausomo eksperto sudaryto zalos akto ir paskaiciavimu gavau 12000lt
islaidos ekspertui 400lt
man tai patinka labiausiai draudiku sugalvotas ju paciu punktas…jei paprasai apmoket masinos nuoma…ok,ABmokam,bet turit pagrist masinos butinuma…pzdiec
tipo ka ten grist…jei turiu masina,reiskias man ji yra butina. Liaums>siaip ir tuos 400lt apmoka draudikai
tai kai stipriai pazeista apsimoka eksperta imt , cia tai bbs , sparnas koks butu pabreztas sutinku , bet kai visos durys tai …
rudeni su Ergo buvo reikalu tai negaliu skustis
Taip ir reikia tiems *gėjus*tams, kaina uz draudima kelia nors ivykiu nera. O kai atsitinka kas ismoketi nenori, liaums gerai raga irove
Tevukas, bet net nesigincijo
nesigincijo,nes patys realiai zinojo,kad 12klt kainuos …tik mintyse pasake sau -ble…nepaejo varke
Man irgi viena žioplė ijojo i duris pries pora savaiciu. postimg.org/image/dkt1ubjt9/Taip pat seesamas ir stai ziuriu pasiule tiek pat kiek tau ta proga nuvariau i oficialu VW servisa. Va dabar tai pakruš draudima uz visus 600e
Seesam siule 3000 lt, po nepriklausomo ismokejo 8000 lt