Kiek turi buti kuro sanados pas Audi 100 2.23 l?
O bliamba, pas mane 85m., mataras 2.226 KU,bet vienoj literaturoj raso,kad tai 2.3 mataras,kitoj,kad 2.2 Kaip is tikruju?
Del valgymo:
mieste siltuoju metu sezonu stabiliai 14 (na gal 13 su polinkiu i 14);
saltuoju laikotarpiu 15-16.
Trasoj stebuklas: laikant apie 100 km/h apie 8 ltr., laikant pastovu greiti 140 km/h apie 10 (gal truputuka daugiau).
Pas mane italiska duju iranga.Statyta LT UAB ""Pilartis"".
Gal dar kamnors idomu kaip panasus 2.2 20v varikliukas su turbina ir interkuleriu gali 67 litrus i 100km suvartoti aisq 530 kW (720 bhp) @ 8030rpm lietuvoi taip vazineti neimanoma bet galite paskaititi…
http://home.arcor.de/bmaj.roesner/html/efin2.htm
Na stai hebrite man ji 15 duju suvalge gan normalei vazinejant po miesta vien centre tiesaus kelio beveik nebuvo matiti
o dabar tikrinu bezinu gal zimei maziau
Nu turiu as AUDI -100, 2,2 KU, tai dar visai buvau patenkintas kuro sanaudomis. kai vazinejau benzinu tai iseidavo taip (vidurkis, tiek miestas, tiek uzmiestis):
ziema iki 10 l/km
vasara 8,5-9 l/km
Dabar vazineju su dujom:
vasara buvo 10,5-11 l
sia ziema ko tai uzsiprase 13-14 (cia tiesa beveik visa laik miestas)
Dar tiesa buvau nepakeites oro filtro gal 20 000 km. Tai vakar pakeiciau o tai visai netrauke, taip kad manau gal dabar ir 12 l/km duju mieste uz teks.
Siaip labai esu patenkintas tokios geldos ekonomiskumo. Tiesa ka reguliavo ipurskima tai sake, kad tokiu metu masinai tai labai viskas cool. gal todel ir tokios sanaudos. Tiesa vazineju as palygint tolygiai, bet nepasakyciau, kad labai ramiai.
quatter rase
=============================
sakai dujos vokietijoj statytos??? hmmm neteko matyt bet maybe…
pas mane buvo 2,2 E tik avtamatas irgi KU raidės motoro tai valgė nuo 10 ltr dujų už miesto ir nuo 15 mieste…
=======================
kodel keista kad dujos vokietijoj? jie gi stato ne del taupumo o del krutumo. pas bica mazdoj 323 92m dujos olandiskos originalios yra. Masina is italijos.