Kiek teisybės pasakoma virtualiam pasaulyje

Kiek teisybės pasakoma virtualiam pasaulyje ???

Vis daugiau ir daugiau (dažniau) žmonės bendrauja per kompiuterius … Jie tai daro laisvalaikiu, darbo metu … Ir kiek teisybės jie pasako bendraudami su žmonėmis ? Jei jie meluoja, kokiu tikslu tai daro ? Sužavėt kitą pusę, pasirodyt, kad yra "kietas" …

as neturiu ko slept

Tiesa sakant kartais daugiau tiesos pasakau internete…

As internete sakau tik tiesa.

oij uzdavei tu klausimaNekaltas kiek kas nori tiek tas sako.vieniem tai pabegimas nuo niurios realybes,kitiem tai tik pramoga ir zaidimas.suprask kaip nori,nes as nesuprantuPavargęs

Pancio meluoji… Mirkt

Chlebas, meluoju.

Prigavau zuiki. Mirkt vilkis i kauna. Jau ruduo. Taip

Labai nusivyliau nes gal 80% zmoniu su kuriais susipazinau per neta-melavo.Cia dauguma gali buti tokie kokie bijo buti gyvenime, kiti ateina issilieti, as esu atviras zmogelis ir nemeluoju, nebent nesakau jei nenoriu.Kiek bent bangoj rasiau ta tik tiesa.

Kai zmones bijo buti atpazinti ar pan, tai gal ir meluoja! O as cia tiek pat meluoju kaip ir realybeje- NEMELUOJU!!! Cha cha
O jei, kas ir meluoja, tai man px, nes zmonemis cia tikiu tiek pat, kaip ir realybeje- NEI KIEK! Cha cha

Kartais meluoju issijuosus Drovus , o kartais kalbu tikrai atvirai. Tai priklauso nuo pasnekovo, nuo nuotaikos. Virtualus bendravimas dazniausiai man tera zaidimas, o zaidziant daznai sukciaujama Mirkt

Nekaltas

As ne pesimiste! As realiste! Cha cha

kaip zmonesz meluoja nete? kaj ka pagrazina,kaika pameluoja…bet nete galima ishsiliet viska ka nori pasakyt bet realai negali…tad ash saykciau nete meluoti nereijketu,kaijp ir cia ieshkotisz porosz… Drovus

reiktu- nereiktu… gali- negali… PavargęsPavargęs
ai…

chlebas panchio jus kartais shiap nepazystamai in real life ?

CH, mes su chlebu kaip ir savi jau nuo pirmos dienos.

Niekad nemeluoja teisybė gryna, paliūdyt tik gali vaikai ir žmona Juokiasi

Wisi jus cia gėjustai niekas beveik nesako tos teisybes Kietas