Vis daugiau ir daugiau (dažniau) žmonės bendrauja per kompiuterius … Jie tai daro laisvalaikiu, darbo metu … Ir kiek teisybės jie pasako bendraudami su žmonėmis ? Jei jie meluoja, kokiu tikslu tai daro ? Sužavėt kitą pusę, pasirodyt, kad yra "kietas" …
oij uzdavei tu klausima kiek kas nori tiek tas sako.vieniem tai pabegimas nuo niurios realybes,kitiem tai tik pramoga ir zaidimas.suprask kaip nori,nes as nesuprantu
Labai nusivyliau nes gal 80% zmoniu su kuriais susipazinau per neta-melavo.Cia dauguma gali buti tokie kokie bijo buti gyvenime, kiti ateina issilieti, as esu atviras zmogelis ir nemeluoju, nebent nesakau jei nenoriu.Kiek bent bangoj rasiau ta tik tiesa.
Kai zmones bijo buti atpazinti ar pan, tai gal ir meluoja! O as cia tiek pat meluoju kaip ir realybeje- NEMELUOJU!!!
O jei, kas ir meluoja, tai man px, nes zmonemis cia tikiu tiek pat, kaip ir realybeje- NEI KIEK!
Kartais meluoju issijuosus , o kartais kalbu tikrai atvirai. Tai priklauso nuo pasnekovo, nuo nuotaikos. Virtualus bendravimas dazniausiai man tera zaidimas, o zaidziant daznai sukciaujama
kaip zmonesz meluoja nete? kaj ka pagrazina,kaika pameluoja…bet nete galima ishsiliet viska ka nori pasakyt bet realai negali…tad ash saykciau nete meluoti nereijketu,kaijp ir cia ieshkotisz porosz…