kiek rYja?
kokia auto pirkti iki max 15k ? noriu a4 b7 taciau iseina apipelijusios su 2L varikliu ka pirkti ?
naukyje-1611?
fatun, o ka manai apie tajota ?
bulka ne viena uz tokia suma iseitu. dar pora slyvu galetum paimti.
nea, slivu ir tajotu nenuoriu : V
burtinks, nea. senas darbinis BB. fatun. imk mano mb, be ratu ir su visais minusais ka jis turi ir dar bonke duok. nu ir dar biski ka nors.
netinka vienu galiniu ratu varomas avto
sito ft vidurkis gavos 30L. Keist termostata ar kas cia yr? fatus, pas mane tiek galios nera, kad ble reiktu blokuoto reduktoriaus vistiek neprasuksi tu ratu, tai sukas is esmes abu…
fatun, a4 b7 uz 15klt iseina?
mindosine b7 nebent
mindose, siule pora variantu uz 15klt,taciau visiski lavonai tikriasiai tavo stovio variantai
mano uz 18 isejo kaip vaikai i mokykla o uz 15 tai pezo407 geriausias variantas
nesuprantu kaip susisviestu prancuza pirkt uz 15 kai yra auto.plius.lt/skelbimai/honda-accord-2-2-l-universalas-2004-dyz elinas-3124892.htmlauto.plius.lt/skelbimai/honda-accord-2-2-l-sedanas-2004-dyzelin as-3206237.html
tai kad liudesys tas accordas, kaip jau buvo aptarta
Kas aptarta, per kur liudesys? Reik pasikelt ilgalaiki testa, tik nepamenu su kuriuo varikliu buvo darytas, tai ten kebulas jau spejo pavargt, bet is technines puses puikiai atsilaike.
tips, pezo nuo 10klt, kakordai nuo 15klt, spek kuri uz 15 galima rast geresnes komplektacijos ir bukles? o ir kakordas karavanas baisus kaip mano gyvenimas.
jau pizo universalas gincytinas reikalas, bet akordas tai