Kiek ryja real benzo ar duju passat\'as 1.8L ir 2.0L?

Kiek ryja real benzo ar duju passat’as 1.8L ir 2.0L?

…kalba eina ne apie universala,bet jei ir ji pridesite-tikrai nepamaisys… Šypsena

is anksto dekui

Kiek spaudi - tiek ir ryja. Jei variklis neuzdrostas - maziau ryja. O siaip apie 9 ltr./100 km (mieste).

1988 m. 1,8 monoipurskimas, universalas - apie 10 l duju mieste (jei tuscias maziau, pakrautas daugiau)

PAS MANO MOTINA YRRA PASATAS 93M UNIVERSALAS TAJ SU 4LITRAIS NUVAZIUOJA APIE 44KM , BET AISHKU KAD KAIP VAZIUOSI TAI TAIP IR VALGYS Taip

na dabar kiek aiskiau,apie 10L duju sureguliuotas 1,8L ima,o kiek 2,0L neuniversalas ima 100 km iveikti?
kokia praktika?,nes kataloguose nurodomas net ir mazesnis kuro sanaudu kiekis uzmiesty ir labai nedau (vos puslitriu) didesnis mieste…Šypsena
laukiu ziniu…

kai pas mane buvo senukas universalas pasatas 2.0i (variklis is audi buvo imestas, bet siaip vienintelis skirtumas, kad pasatai tada neturejo 2.0i, buvo 1.9 ir 2.2, bent jau taip aiskino vienas meistriukas)
tai va, mieste valge 8-10, uzmiestyje 8-9. Ir svarbiausia, kad tokios sanaudos buvo spaudziant nuo sirdies ir pilant 92 benza.

…cia tai gerasŠypsena

Idomus kaiciavimo budas. Neblogai 4l/44km Cha cha Mano tai eda 11,4l/78,95km.

VV

nu ka as tau galiu pasakyti zmogau trasoj tau turi uztekti 8 jei 2 litrai nu 9 tai sociai o mieste matai priklauso koks miestas ir kiek dabar valandu nu zinoma ir ar labai skubi nes jei isesi i pika tai sanaudos gali skirtis kaip diena nuo nakties o trasoje max9

2.0l universalas mieste 9l vidutiniskai vaziuojant pas draugeli ima, trasoje 7-8l. cia aisku tuscias.

taip ieseitu,kad ir kaip bebutu ,bet 2,0L ima daugiau ant kokio 0,5-1L benzino ir geru litru duju ant 100km nei 1,8L varikliukas.

ar skiriasi dar kuro sanaudos mieste - 5 ir 4 begiu automobiliu? (logiska jei skirtusi…kaip yra istikruju?)

?

Mano senute 87m,universalas,1.8 karbas mieste 11,trasoj 9 duju.Neisivaizduoju,kaip kitiem iseina 8 ir dar nuo "dusios valinant"Apakęs Butu gerai,kad ir man uztektuGerai

4 pavarų (bėgių) gali būt nebent 1,6 ltr varikliu, o toks pasatui ryškiai per mažas bus…
o dėl 1,8 ir 2,0 skirtumų aš gi tau rašiau ir iš knygutės ir galiu real pasakyt savo pasato 2,0 karavano, duju už miesto nuo 8,5, mieste nuo 12, priklausomai nuo metų laiko, važiavimo greičio ir t.t. Dar galiu pasakyt, kad pas mane ant dujų trauka beveik nesiskiria nuo benzo, tad jei norėčiau ekonomijos didesnės, rezervų dar būtų, bet nenoriu, nes dabar nei mieste nei už miesto nėra problemų su dinamika, nei kai reikia nuo šviesoforo "raut" nei už miesto ką nors lenkiant…
Pasatui aš tik už 2,0 varikli!

Turejau pora passatu,tai 2.0i maziau ima benzo negu 1.8i.O siaip tai apie 10ltr reikia mieste!Draugas turi vr6,tai mieste 12-13ltr pila,tai del pora ltr,geriau VR6,tai gali vaizdu duoti.