Kiek realu augintinis- varnas (varna)?

Kiek realu augintinis- varnas (varna)?

Nors labai abejoju kad atsiras tokiu kurie augintu tooki pauksciuka… bet as pvz visai noreciau… tik kiek tai realu?

Augino čia ir ne vienas. Normalūs paukščiai ir auginti realu. Kovai tam tik mažiausiai tinkami, visi kiti varniniai tinka.

Auginau kuosiuką Mirkt

realu, paėmus iš lizdo, iki kol išskris nafik. jei nenumirs anksčiau Mirkt

Nerealu tai karvė namuose, o varnos ir visa kita, tame tarpe ir tarakonai - net labai realu…

…arbu nesuvalgysi Niam niam Mirkt Cha cha

Prisiminiau Donelaičio “Metus” kur sakoma “reikės ėsti varnas irgi pelėdas”. Matyt, tais laikais pelėdų dar gausiai Lietuvoje būta Šypsena

Realu pilnai.Tik gerai butu kad ne bute gyventum.As auginau iskritusi varniuka,meilesnio paukscio daugiau neturejau ŠypsenaKai suaugo tai net kiema saugojo,svetimi negalejo uzeiti.

Realu,bet tik netyčia,o ne iš lizdo traukti… NekaltasJeigu rasi pavasarį kokį nabagą,tada aišku negalima palikti.Tik nusiteik,kad jeigu pliką(mažai apsiplunksnavusį)pasiimsi,tai mėnesį dirbsi kaip tris kūdikius augindama vienu kartu.Maitinti reikia kas pusė valandos,kitaip neišgyvens.Pati turėjau krankliuką.Nuo pusės keturių ryto kas pusė valandos maitinti reikia.Priedo krauna už borto,kaip lizde.Reikia labai ir valyti daug.Auginau su palutėm,tai po kiekvieno maitinimo po vieną virinimui.Aišku,jeigu nevirinti,tai kvapas iškart bute nekoks…

Vaikystėj kieme turėjom kovą. Jį vienas iš berniukų rado iškritusį iš lizdo, jį išaugino. Kieme buvo tvarka- nieks nedrįsdavo įeiti, nei šunys, nei katės. Svetimus vaikus kapodavo per kojas. Išmoko skraidyt ir išskrido.

Tiesa, draugai žinodami mano silpnybes vasarą buvo atnešę nusilpusę tikrą varną,išauginau ir tą be didelio vargo,nes jau buvo pradėjus skraidyti(matyt buvo silpniausia lizde).Labai miela Apkabinimas.Pagal elgesį ir išvaizdą buvo “mergytė”,švelni,malonaus charakterio.Visai priešingybė mano krankliui Grantui.Tik pabaigoj ir vienas ir kitas išaugo ir paliko savo “įtėvius”,todėl tikėtis,kad kartu bus ilgai neverta,anksčiau ar vėliau,jeigu laisvai skraido,susiranda panašius į save ir išskrenda… NežinauŠtai mano antrosios augintinės foto: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/511 373-=(1590822274](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/511373-=(1590822274)

Mano draugė namuose augino kuosą. Draugai padovanojo. Didžiausia problema buvo tuštinimasis Nekaltas Vos ne skraidantis dramblys. Ne buto tai paukštis, jei gali kur nors padaryt jai voljerą, tuomet gal…

mano drauge turejo varna. radom suzeistu sparneliu… kazkaip nenukeliavo ji iki veterinaro… tas sparniukas ir liko silpnesnis. bet Karka darydavo savo tvarka kambary - sedi ant kompo klaviaturos, kapoja snapu monika Šypsena sustra buvo Šypsena

as auginau namie kova visa ziema ir dar biski…na zodziu vedziojau suni po miska (miskeli) ir ziurim nepaskrenda nabagas.jo sparnas buvo luzes bet deja jau ir blogai suauges.nepalikau likimo valiai.paukstis kuo puikiausiai gyveno mano kambary su suniu (taxas).bet paskui numire.turbut todel kad ismaudem.mat is kazkur blusu labai daug atsirado…gaila ziauriai buvo.

Aš irgi buvau parsinešusi į butą kuosiuką.Buvo protingas paukštis Gerai,tik labai daug teršė Baisu.Kai pradėjo skraidyti paleidome.Porą kartų buvo atskridęs ant palangės palesti,bet daugiau nebematėme Ne.

kahzkur girdejau jog kazhkas prisijaukino varna… Nekaltas ji namuose negyvendavo, bet kieme vaiksciodavo. skrisdavo apskraidyti ir sugryzhdavo… Nekaltas

mano bendradarbe turejo varna,nuo pat mazumes, rado iskritusia,kelis metus ji pas ja gyveno,bet kaku darydavo tik skrisdama per kambari.jiems kantrybe baigesi ir paleido i laisve.deja ji dar du metus kas vakara gryzdavo nakvoti ir palesti,o anksti ryte prasydavosi isleidziam.bet siaip jos prisiminimai dvelkia su nostalgija.

protingi pauskchiai jos visgi… Nekaltas

Auga namuose juodvarnis. Šią vasarą radom sužeistu sparnu. Sparno, deja, nevaldo, todėl neskraido. Įdomus paukštis, gražiai su aplinkiniais bendrauja.