Kiek per diena isgerti alaus yra jums normalu?
Pvz. kiekviena diena isgerti po 2-4 butelius alaus, ar tai normalu jums, ir kiek jus vidutiniskai isgeriat?
iki3 normalu, nuo 4 jau ir apisnesht galima
kiekviena diena isgerti po 3 butelius tau yra kaip suprantu normalu?
normalu ir visai neisgerti
Na normalu 4 manau. Aisku nieks kiekviena diena negeria bent jau as
o as klausiu ar normalu toki kieki geri kasdien?
na tai kad aš kasdien negeriu,tik tada kai proga yra…
Na,jei kiekviena diena gersi po 3-4 butelius pivos-tai po kokio menesio antro-tapsi alkashu!
Apytiksliai per savaitę išgeriu 2 butelius alaus.
man tik idomu jusu nuomone nes siaip pati per savaite irgi isgeriu apie 2-3 butelius, o daugiau sau leidziu kai yra proga ir pinigu
netiesa!!! wiskas priklauso nuo walios. tai yra patvirtinta praktiskai ir nesigyncykit!
as klausiu kiekvieno individualiai, o cia tik tavo nuomone, kai kam tai yra normalu kai kam ne
0-2
Caulyte rašė:
Pvz. kiekviena diena isgerti po 2-4 butelius alaus, ar tai normalu jums, ir kiek jus vidutiniskai isgeriat?
0 - 3
Laukiniuz rašė:
0 - 3
kasdien
tai normalu as skaitau ivaldyti kazkur po 3-4 svyturio nu
vejasgalvoje rašė:
tai normalu as skaitau ivaldyti kazkur po 3-4 svyturio nu
nu?
Caulyte rašė:
amon rašė:
Diaboliq rašė:
Na,jei kiekviena diena gersi po 3-4 butelius pivos-tai po kokio menesio antro-tapsi alkashu!netiesa!!! wiskas priklauso nuo walios. tai yra patvirtinta praktiskai ir nesigyncykit!
as klausiu kiekvieno individualiai, o cia tik tavo nuomone, kai kam tai yra normalu kai kam ne
o jei sneket apie mane tai 1-3 in d.
bet aisku daznai ta norma svyruoja nepastovus dalykas ta norma kazkaip i pliusa dazniau nusvyra. svarbu kad svyturys butu.